Ramona Gabor, mandra de nepoata ei Irina: "Este desteapta familiei. Are o minte... wow!"

/ / Modificat: 2023-07-04
Ramona Gabor, mandra de nepoata ei Irina:

Ramona Gabor, sora Monicai Gabor, a revenit recent in Romania dupa ce s-a mutat de 12 ani in Dubai. Si-a vizitat familia, dar a fost prezenta si la un show de televiziune unde a vorbit despre nepoata ei Irina, despre care spune ca este tare mandra. 

Irina Columbeanu traieste de 5 ani alaturi de mama ei in SUA, in Malibu. Viata adolescentei s-a schimbat radical de cand a plecat din Romania. La 16 ani, Irina isi castiga proprii ei bani, din picturile pe care le vinde, dar conduce si o masina de lux. 

Irina se descurca foarte bine la scoala, iar Ramona a marturisit ca este desteapta familiei. 

„Irina e mare, e foarte desteapta, conduce. Are permis de conducere de la 16 ani. E foarte frumoasa si inalta. Locuieste in Malibu si invata foarte bine. Are o minte… wow! E desteapta familiei. Apare chiar si in ziarele din Malibu cu rezultatele ei excelente sau cu munca ei de voluntariat. Se implica in tot felul de proiecte extrascolare. Le face pe toate si uneori simt ca e un om mare. Si ei ii place sa faca yoga. E pasionata si de partea asta spirituala”, a declarat sora Monicai Gabor la tv.

Ramona Gabor traieste de 12 ani in Dubai 

Ramona a plecat si ea de ani buni din Romania. De 12 ani locuieste in Dubai, unde si-a deschis o afacere prospera. 

"Sunt norocoasa. Mi-am construit o viata care sa imi permita sa calatoresc aproape lunar. Imi place sa ma duc in Elvetia, imi place sa ma duc in Bali", a spus Ramona la "Teo Show".

„Mi-a fost foarte greu aici, in Romania, cand am inceput. Eu am ajuns sa fiu persoana publica fara sa vreau, prin prisma surorii mele si a relatiei cu Irinel. Am incercat sa-mi cresc si eu oportunitatile, daca tot s-a intamplat. In schimb, mi-a fost destul de greu cu tot ce s-a scris. Au fost multe lucruri care m-au deranjat. Din acest motiv am si lucrat atat de mult la mine. Imi pasa foarte mult de parerea altora. Foarte mult”, a mai povestit Ramona in emisiunea de la Kanal D.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete Viata

Articole recomandate

Citeste si despre