Ramona Badescu l-a prezentat, in premiera, pe tatal copilului sau

/ / Modificat: 2021-03-08
Ramona Badescu l-a prezentat, in premiera, pe tatal copilului sau

Ramona Badescu, 52 de ani, este in sfarsit fericita si implinita! A devenit mamica pentru prima oara la 50 de ani si traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de un afacerist italian. 

Ramona nu a dorit sa il prezinte public pe tatal baietelului sau, insa intr-un interviu recent pentru Cristi Brancu, prezentatoarea TV a dat mai multe detalii si l-a prezentat pe barbatul care i-a cucerit inima si a ajutat-o sa isi indeplineasca visul de a deveni mama. 

Chiar de Ziua Femeii, Ramona Badescu a aratat imagini in premiera cu iubitul sau, cu care are o relatie de 3 ani. Ramona a dezvaluit ca barbatul pe care il iubeste este un “italiano vero”. Se numeste Fabio Cali, este de profesie bancher si are origini siciliene. Fabio Cali (53 de ani) este tot Sagetator, ca si Ramona Badescu, amandoi fiind zodii de foc.

Fiul lor, Ignazio Salvo Cali, isi mosteneste tatal 

“Ignazio este foarte pedant dar foarte ambitios, este exact asa cum este zodia lui de Fecioara. Incerc sa vorbesc cu el si in italiana dar si in limba romana, in engleza. Nu l-am dus inca la cresa, dar intentionez sa o fac chiar daca o sa ne fie greu sa ne despartim unul de altul. Sper ca peste 2-3 luni sa poata merge la cresa. Il vad atunci cand mergem in parc ca isi doreste sa socializeze cu ceilalti copii, dar nu vreau sa risc inca, mai asteptam 2-3 luni, poate mai trece putin pandemia si ne mai linistim. Fiul meu e bucatica rupta din tatal lui. De la mine a luat rotunjimea fetei, dar ochii, fruntea si structura corpului sunt de la tatal lui. Atunci cand il tin in brate, am impresia ca il tin in brate pe tatal lui cand era bebelus. Ignazio ma tine in forma, nu mai merg la sala, fac sport cu el in parc cand il plimb cu caruciorul si cand iesim la plimbare”, a declarat, la sfarsitul lunii ianuarie, Ramona Badescu, pentru click.ro.

Deocamdata, din cauza pandemiei, micutul Ignazio, nu a putut fi botezat, pentru ca parintii lui si-au dorit o ceremonie fastuoasa pentru el. Fiul Ramonei Badescu implineste pe 17 martie 1 an si 6 luni.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre