Radu Valcan a spus adevarul. Cum isi educa cei trei baieti, de fapt: "Ocup functia de politist rau"

/ / Modificat: 2023-07-17
Radu Valcan a spus adevarul. Cum isi educa cei trei baieti, de fapt:

Radu Valcan si Adela Popescu formeaza unul dintre cele mai solide si apreciate cupluri din showbizul romanesc. Au o familie perfecta, iar viata lor s-a implinit total de cand au venit pe lume cei trei baieti.

Adela Popescu se poate considera o femeie fericita, caci are langa ea un sot care o ajuta enorm. Gateste, are grija de copii, dar o si rasfata. Intr-un interviu recent, Radu Valcan a vorbit deschis despre ce inseamna pentru el viata de tatic, cat de autoritar este cu cei mici si cum a ales sa ii educe. 

"Categoric sunt mai autoritar, dar cu dragalasenie. (zambeste) E clar ca eu ocup functia de politist rau, dar cineva trebuie sa o faca si pe asta. E clar ca sunt tata-de-copii-mai-mari, adica reusesc sa relationez mult mai bine cu ei de cand au mai crescut. Prima perioada am cedat-o mamei lor, asa cum cred ca e si normal", a dezvaluit Radu Valcan. 

Mai mult, Radu Valcan a marturisit ca se descurca mult mai bine cu cei trei baieti, atunci cand mamica nu este in preajma. 

"Culmea e ca ma descurc mult mai bine cand sunt doar eu cu ei, fara mama lor. Adica au un singur „sef si stiu ca nu e loc de intors", a marturisit prezentatorul TV. 

Planuiesc o vacanta in doi 

Radu a marturisit ca in general isi petrece vacantele impreuna cu cei trei copii, insa anul acesta au planuit si o vacanta doar pentru ei. Vor pleca in Croatia, impreuna cu niste prieteni, cu barca. 

"Incercam sa ne petrecem aproape toata vacanta impreuna. Va exista si o mica exceptie, e vorba despre 10 zile in care noi, parintii, vom pleca cu barca, in Croatia, impreuna cu alti adulti. (zambeste) Prima noastra vacanta fara copii", a povestit Radu Valcan pentru viva.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii Vacanta Vacanta fara copii

Articole recomandate

Citeste si despre