Printul Harry a vorbit pentru prima oara despre boala tatalui sau: "Imi iubesc familia"

/ / Modificat: 2024-02-16
Printul Harry a vorbit pentru prima oara despre boala tatalui sau:

 

Ducele de Sussex a dezvaluit cum intalnirea cu tatal sau, Regele Charles, dupa ce acesta a anuntat ca are cancer si daca exista vreo sansa de reconciliere cu familia regala britanica.

Printul Harry a vorbit pentru prima data in fata camerei de filmat despre boala Regelui Charles al III-lea, care a anuntat pe 5 februarie ca sufera de cancer. 

Reamintim ca ducele de Sussex a mers imediat in Marea Britanie pentru a-si vedea tatal, iar acum Harry a povestit ce s-a intamplat in acea intalnire si daca exista o posibila reconciliere cu familia regala dupa ce si-a abandonat indatoririle acum mai bine de 4 ani.

Ducele de Sussex a vorbit in fata camerelor de luat vederi de la Good Morning America despre situatia sanatatii tatalui sau si tensiunile din cadrul familiei regale britanice. 

Harry a dezvaluit ce a vorbit cu tatal sau la intalnirea ce a durat aproximativ 45 de minute. Intr-un interviu acordat postului ABC News, printul Harry a exprimat recunostinta sa pentru timpul petrecut cu tatal sau in timpul scurtei intalniri la Londra. 

Cu toate acestea, el a refuzat sa ofere detalii sau sa comenteze asupra starii de sanatate a regelui, afirmand ca acest aspect "ramane intre mine si el". Aceasta declaratie sugereaza ca printul Harry considera starea de sanatate a tatalui sau un subiect privat si personal.

"Am discutat cu el. Am luat un avion si m-am dus sa il vad cat mai repede posibil. Imi iubesc familia. Faptul ca am putut sa ma urc in avion pentru a-l vedea si pentru a petrece timp cu el este un lucru pentru care sunt recunoscator", a declarat Harry.

Printul Harry a sugerat ca va face mai multe vizite in Marea Britanie, desi nu a furnizat date precise pentru un eventual retur la Londra. In 2020, printul si sotia sa, Meghan Markle, ducesa de Sussex, s-au mutat in SUA, renuntand la rolurile lor in familia regala britanica. 

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Boala Regele Charles

Articole recomandate

Citeste si despre