Printesa Charlotte si regina Elisabeta a II-a au o legatura speciala. Pasiunea comuna care le uneste

/ / Modificat: 2022-04-03
Printesa Charlotte si regina Elisabeta a II-a au o legatura speciala. Pasiunea comuna care le uneste

Printesa Charlotte, fiica printului William si al ducesei Kate Middleton si stranepoata reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, are o pasiune care o face pe suverana sa o indrageasca si mai tare. Cele doua au in comun iubirea pentru un sport nobil si superb: calaria.

Regina Elisabeta a II-a a iubit caii si calaria inca din copilarie si nu o data a fost fotografiata in timpul unor sesiuni de echitatie. Suverana Marii Britanii nu a renuntat la calarie nici cand varsta din buletin ar fi recomandat mai degraba ca ea sa ramana in public, insa in ultima vreme a fost totusi nevoita sa isi infraneze pasiunea. O mosteneste, insa, stranepoata sa Charlotte. Fetita lui William si a lui Kate este innebunita pur si simplu dupa cai si nu rateaza nicio ocazie de a calari.

Charlotte ia deja lectii de echitatie, la fel si fratii ei, printul George, al treilea in linia succesiunii la tron, si printul Louis. Deocamdata cei trei printi se antreneaza pe ponei, insa sunt nerabdatori sa fie suficient de mari pentru a calari pe armasari impunatori si iepe elegante. Charlotte este, de altfel, cea mai pasionata dintre cei trei cand vine vorba de calarie, iar asta nu poate fi decat pe placul reginei Elisabeta a II-a. Printesa Charlotte afost initiata in tainele echitatiei inca de la varsta de 3 ani, de tatal sau, printul William, iar hobby-ul sau s-a dezvoltat cel mai mult in perioada de debut a pandemiei.

FOTO: Instagram

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre