Principiul pe care se bazeaza Radu Valcan in educatia baietilor sai: "Cred ca asta este cheia"

/ / Modificat: 2024-02-20
Principiul pe care se bazeaza Radu Valcan in educatia baietilor sai:

 

Radu Valcan si Adela Popescu au impreuna trei baieti, iar fiecare zi in familia lor este provocatoare. Daca actrita vorbeste mai des decat sotul ei despre copii, atat in interviuri, cat si pe retelele de socializare, acum a venit randul lui Radu Valcan sa „dea din casa” cu privire la educatia celor mici.

Prezent recent la un eveniment, moderatorul a oferit un interviu in care a povestit despre principiul cel mai important pe care se bazeaza in educatia copiilor.

Radu si Adela le ofera foarte multa libertate celor trei fii ai lor si ii lasa sa experimenteze in mai multe directii, in asa fel incat sa isi satisfaca curiozitatea si sa creasca fara restrictii. Prezentatorul de la „Insula iubirii” si sotia sa cred ca aceasta este cheia unei dezvoltari sanatoase pentru copii.

"Fiul meu cel mare, Alexandru, face karate, face actorie, deci cumva vrea sa faca sport, vrea sa faca si actorie. Ceilalti sunt un pic mai mici, dar si ei au inclinatii din astea sanatoase. Noi ii lasam sa faca absolut tot ce vor ei si cred ca de fapt asta este cheia. Nu au nicio restrictie, ii sustinem. Deocamdata sunt mici, dar de acum se bun bazele unei evolutii sanatoase", a spus Radu Valcan pentru EGO.ro.

Adela Popescu si Radu Valcan tin foarte mult la reguli

Acest lucru nu inseamna ca Alexandru, Andrei si Adrian sunt crescuti fara reguli sau sunt lasati sa faca absolut tot ce vor. In trecut, atat Adela Popescu cat si Radu Valcan au declarat ca pun mare pret pe odihna copiilor si ca tin foarte mult la programul lor de somn. Inca de cand copiii lor erau bebelusi, cei doi le-au facut un program de somn in asa fel incat copiii sa mearga la culcare devreme. Cei doi incearca sa le respecte cat de mult pot aceasta rutina, inclusiv in vacante.

"Eu tin, de exemplu, foarte mult la somn, copiii nostri se culca foarte devreme, cred ca ei se dezvolta in acest sens, sa doarma devreme. Somnul este cel mai important, motiv pentru care noi nu prea iesim in oras, evitam iesirile in oras chiar cu prieteni sau la evenimente. Preferam sa stam acasa cu cei mici, sa-i culcam devreme, dar, repet, este o alegere, avem prieteni extrem de buni, apropiati, care aplica alte reguli. Nu judecam, fiecare pe principiul sau", a spus Radu Valcan, pentru Playtech Stiri, in urma cu ceva timp.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Radu valcan Mondenitati

Articole recomandate

Citeste si despre