Petre Roman nu o poate ierta pe fiica sa Oana. Nu a vrut nici macar sa tina legatura cu nepoata lui

/ / Modificat: 2020-09-16
Petre Roman nu o poate ierta pe fiica sa Oana. Nu a vrut nici macar sa tina legatura cu nepoata lui

Petre Roman si fiica sa Oana Roman nu isi mai vorbesc de ani buni, dupa ce Oana a marturisit ca tatal sau o batea in copilarie. 

 

Oana nu s-a ferit sa vorbeasca public despre relatia cu tatal sau si a marturisit ca a decis sa rupa legatura cu cel care i-a dat viața. Cu toate acestea, dincolo de familia sa alaturi de Marius Elisei, Oana apreciaza prezența mamei sale.

”Tata a fost un tata dur, mi-am luat si batai foarte mari de la el si pentru ca eram un copil nu foarte cuminte. Probabil ca si pentru un fel de spaima…Pe cand aveam 8, 9 , 10, 11 ani cam asa. Plecam la joaca si trebuia sa vin la 8, nu veneam la 8 si mi-o luam. Ma batea cu cureaua de imi sarea apa in cap. Voia o disciplina poate usor exagerata, asta pentru ca si el toata viaţa a fost un om extrem de disciplinat…o extrema dusa la extrem, daca pot spune asa. Au fost momente de genul acesta care pot spune ca m-au marcat”, au fost spusele Oanei Roman, in urma cu ceva timp, potrivit playtech.ro.

Dupa ce Oana a facut aceasta declaratie, Petre Roman a hotarat sa nu mai vorbeasca cu fiica sa. 

 "In urma cu 4-5 ani, Oana a declarat ca tatal ei o batea in copilarie. El a ramas scarbit, a zis ca nu o va ierta niciodata pentru ca i-a murdarit imaginea asa. Mai ales ca el nu a maltratat-o, ci i-a oferit intotdeauna tot ceea ce a fost mai bun: educație aleasa, cei mai buni meditatori, cele mai bune scoli, masina cu sofer”, a declarat un apropiat al lui Petre Roman potrivit sursei citate.

O alta durere imensa din sufletul Oanei Roman este faptul ca fiica sa nu isi poate vedea bunicul. 

"Nu cred ca l-a vazut de zece ori in sase ani. Il vede la TV uneori si ma intreaba de ce nu vine tataie sa o vada, si eu chiar nu stiu ce sa-i raspund. Nu a venit niciodata cu un cadou de ziua ei sau de Craciun. Doar acum un an, de ziua ei, a venit si i-a adus 100 de lei. De atunci, cred ca nu l-a mai vazut decat o singura data”, a declarat Oana Roman la inceputul acestui an.

Sursa: impact.ro 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre