Pepe e tata de baiat! Iubita lui a nascut un copil perfect sanatos

/ / Modificat: 2022-06-08
Pepe e tata de baiat! Iubita lui a nascut un copil perfect sanatos

Pepe este in culmea fericirii! Are, in sfarsit, si un baietel, dupa cele doua fiice din casatoria cu Raluca Pastrama. Iubita lui, Yasmine, a nascut pe 7 iunie, potrivit jurnalistului Cristi Brancu, cel care a facut anuntul in cadrul emisiunii „Exclusiv VIP”.

Yasmine, femeia cu care Pepe si-a refacut viata dupa divortul de Raluca Pastrama, i-a daruit artistului un baietel perfect sanatos, de 2,7 kg, care a primit nota 10 din partea medicilor.

Toti fanii asteapta cu sufletul la gura prima reactie a lui Pepe dupa ce a devenit tata e baiat.

In urma cu ceva timp artistul a vorbit si despre numele baietelului ce urma sa vina pe lume: „Vine si Pepe... tare, din urma. Cum voiai sa-i pun numele, Vasile, Marius, Gigel?!? E mai modern decat Pepe, nu vezi ca sunt la moda de atatia ani? Cine ar putea sa-i puna numele copilului lui «Pepe», nu eu?”.

Pepe mai are doua fiice din casnicia cu Raluca Pastrama, Maria si Rosa, iar acestea cu siguranta abia asteapta sa isi cunoasca fratiorul. Mai mult, mama lor este si ea insarcinata a treia oara, urmand sa aduca pe lume inca o fetita, care va primi numele Mariam.

FOTO: Instagram

Articole recomandate

Citeste si despre