Pepe a refuzat sa publice fotografii cu baietelul lui nou-nascut. Care este motivul

/ / Modificat: 2022-06-12
Pepe a refuzat sa publice fotografii cu baietelul lui nou-nascut. Care este motivul

Pepe traieste cea mai frumoasa perioada a vietii sale, dupa ce iubita lui l-a facut tata pentru a treia oara. Artistul a marturisit, plin de emotie, ca astepta de mai bine de 20 de ani momentul in care va avea un baiat, iar acum dorinta i s-a indeplinit. In timp ce fanii lui asteptau cu sufletul la gura sa il vada pe cel mai nou membru al familiei, Pepe a declarat ca nu se grabeste sa publice fotografii cu el si ca va face acest lucru la timpul potrivit.

In timp ce unele vedete posteaza in mediul online fotografii cu bebelusii lor imediat ce acestia au venit pe lume, exista si persoane publice care iau exact decizia opusa si nu vor sa isi expuna copiii pe social media, cel putin nu in primele luni sau in primii ani de viata. Smiley si Gina Pistol, Adela Popescu si Radu Valcan si, mai nou, Pepe si iubita lui sunt cateva exemple de cupluri celebre care au ales sa isi tina bebelusii departe de ochii curiosilor.

Artistul a devenit, in urma cu cateva zile, tata pentru a treia oara. Partenera lui a nascut un baietel de nota 10, care a primit numele Pepe Junior. Fericitul tatic a fost foarte discret cu privire la nasterea bebelusului si a ales sa vorbeasca despre acest subiect abia dupa cateva zile de la venirea pe lume a micutului. Despre fotografii pe social media nici nu s-a pus problema, iar Pepe a declarat ca nu se grabeste sa il arate pe micutul lui, dar ca le-a trimis cateva fotografii doar unora dintre fanii care fac parte din comunitatea lui online.

Cantaretul de muzica latino a facut o filmare si un mini-recital in cinstea baietelului nou-nascut, pe canalul lui de YouTube, si a spus:

„Multumesc pentru urarile transmise lui Pepe Junior. 23 de ani am asteptat acest moment. Toata lumea intreaba de ce nu il arat. Pentru familia Pepe Online, le-am dat imagini cu baietelul, cu noi din spital. N-am vrut sa le fac publice. Stiam ca le preia toata presa. Am zis sa ramana in familie, ca asa-i frumos. Toate la timpul lor. Sa mai treaca o perioada, poate cateva zile, cateva ore, cativa ani. Nu ne plac lucrurile grabite. In familie se impart si necazurile, si bucuriile. El e pe zi ce trece mai frumos, se schimba de la o zi la alta”.

Femeia care l-a facut tata pentru a treia oara si care i-a indeplinit lui Pepe visul de a avea un baiat se numeste Yasmine Ody si este cu 14 ani mai tanara decat artistul. S-au cunoscut la scurt timp dupa ce Pepe a divortat de fosta sotie, Raluca Pastrama, impreuna cu care are doua fetite: pe Rosa si pe Maria.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre