Pepe a postat primele fotografii cu cei trei copiii ai sai, impreuna. Imaginile sunt delicioase!

/ / Modificat: 2022-06-26
Pepe a postat primele fotografii cu cei trei copiii ai sai, impreuna. Imaginile sunt delicioase!

Pepe a publicat primele imagini cu toti cei trei copii ai sai. Fetele sale si-au cunoscut pentru prima data fratele cel mic, iar artistul a tinut sa arate fanilor reactia acestora. 

Pepe nu-si incape in piele de fericire de cand a devenit tatic pentru a treia oara, mai ales ca acum este tata de baiat. Yasmine Ody, actuala partenera, l-a facut extrem de fericit cand i-a adus pe lume baietelul pe care artistul si-l dorea de multa vreme. 

Fiicele lui Pepe si-au cunoscut fratiorul 

Pentru Pepe, ziua de 7 iunie este cea mai fericita zi din viata lui deoarece a devenit tata de baiat pentru prima oara. Artistul mai are insa doua fiice, din casnicia anterioara cu Raluca Pascu.

Fiicele lui Pepe, Maria si Rosa, si-au cunoscut fratiorul mai mic, pe Pepe Jr., dupa doua saptamani de la nasterea acestuia.

Cele mici par fascinate de fratiorul lor pe care il privesc cu entuziasm si dragoste. Cele doua sunt de-a dreptul uluite de micutul pe care l-au tinut, pe rand, in brate. 

“Multumesc pentru urarile transmise lui Pepe junior. 23 de ani am asteptat acest moment. Toata lumea intreaba de ce nu il arat. Pentru familia Pepe Online, le-am dat imagini cu baietelul, cu noi din spital. N-am vrut sa le fac publice. Stiam ca le preia toata presa. Am zis sa ramana in familie, ca asa-i frumos. Toate la timpul lor”, a declarat Pepe in urma cu doar cateva zile cand a fost intrebat de ce nu a facut publice imaginile cu Pepe Jr. 

FOTO: wowbiz.ro, cancan.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Nume copii vedete

Articole recomandate

Citeste si despre