Pentru Stefan Banica Jr, familia este ca o "icoana"

/ / Modificat: 2019-12-22
Pentru Stefan Banica Jr, familia este ca o

Cantaretul Stefan Banica Jr vorbeste intotdeauna deschis despre cariera sa, insa niciodata nu da curs discutiilor publice atunci cand vine vorba despre familie sau viata sa personala. 

Are trei copii, cu trei femei diferite, insa niciodata nu s-a indepartat de copiii sai. Pentru el, familia este foarte importanta si, chiar daca s-a despartit de primele doua femei care i-au daruit copii, este foarte atent cu acestia si ii iubeste enorm. 

Intr-un interviu acordat recent, pentru emisiunea Acces Direct, Stefan Banica a facut marturisiri emotionante despre parintii sai, dar si despre copii.

"Parinţii mei, pentru mine sunt icoana. E greu sa vorbesti despre ei cand nu mai sunt (n.r. - referindu-se la tatal sau care a murit). in ziua in care tata a murit, am urcat pe scena. Am jucat o singura data impreuna. A spus clar ca pe scena el nu ţine cont de faptul ca suntem tata-fiu (n.r. - intrebat care e cel mai mare regret in ceea ce-l priveste pe tatal sau)."

"Totul pana la copiii mei"

Pentru isi iubeste enorm copiii, Stefan Banica Jr vrea sa ii protejeze pe acestia de viata publica. El nu accepta niciodata ca micutii sai sa fie filmati sau sa apara la TV. 

"Mi-as dori ca Violeta sau stefanel sa-mi calce pe urme, daca simt intr-adevar sa faca lucrul asta. Totul pana la copii. in momentul in care nu-mi respecţii copiii vei avea mari probleme. Copiii mei nu sunt facuţi sa stea in lumina reflectoarelor sau sa vanda publicaţii", a declarat Stefan Banica Junior intr-un interviu pentru "Acces Direct".

Articole recomandate

Citeste si despre