Paula Seling si Radu Bucura au divortat dupa 17 ani de casatorie. Cum impart timpul petrecut cu fiica lor

/ / Modificat: 2023-05-16
Paula Seling si Radu Bucura au divortat dupa 17 ani de casatorie. Cum impart timpul petrecut cu fiica lor

Paula Seling si Radu Bucura au pus punct casniciei pe care o aveau de 17 ani. Cei doi au adoptat in urma cu sase ani o fetita pe nume Elena. Acum artista dezvaluie cum isi impart timpul cu cea mica si cum este ea, ca mama, pentru fetita in varsta de 9 ani.

Elena a ramas la domiciliul Paulei Seling, iar artista marturiseste ca petrece timp si cu tatal sau, mai ales cand ea este plecata la concerte. Daca el este ocupat, micuta ramane fie cu bunica materna, fie cu cea din partea tatalui.

"Cu exceptia momentelor cand sunt plecata la concerte si stau cu ea mama mea, tatal ei sau bunica din partea tatalui, petrecem mult timp impreuna si avem o viata de familie foarte normala", a spus Paula Seling pentru viva.ro.

Cum este Paula Seling ca mama: "Nu inseamna ca nu gresesc niciodata"

Paula Seling spune ca se considera o mama ca toate mamele care isi doresc ce e mai bun pentru propriul copil. Artista recunoaste ca si greseste, la fel ca orice om, insa de fiecare data poarta discutii deschise cu fiica sa. Paula Seling declara ca se straduieste sa faca tot ce poate pentru ca Elena sa fie un copil fericit.

"De sase ani, cred ca sunt o mama ca toate mamele, care isi doreste ce e mai bun pentru copilul ei. Nu inseamna ca nu gresesc niciodata, dar sunt genul de parinte care discuta toate astea cu copilul si ma straduiesc sa fac tot ce pot pentru ca Elena sa fie fericita, sa creasca frumos si sa aiba toate usile deschise", a mai spus Paula Seling. 

FOTO: click.ro, ciao.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Divort parinti Timp copii parinti

Articole recomandate

Citeste si despre