Oprah Winfrey a marturisit de ce nu a vrut sa aiba copii: Asta inseamna pentru mine a avea copii

/ / Modificat: 2019-01-25
Oprah Winfrey a marturisit de ce nu a vrut sa aiba copii: Asta inseamna pentru mine a avea copii

Celebra prezentatoare de peste ocean, Oprah Winfrey, a marturisit ca nu regreta ca nu are copii. La un eveniment special pentru o scoala de fete din Africa de Sud, vedeta de televiziune a spus ca ii plac micutii, dar nu a avut niciodata instinct de mama.

"N-am crezut niciodata ca instinctul matern este pentru mine. Imi plac copiii, dar imi plac ceva de genul: Buna, pustiule, ok, acum du-te de aici! Imi plac copiii atunci cand pot sa-mi vorbeasca si sa-mi spuna ce problema au. Asta ar fi trebuit sa insemne pentru mine a avea copii," a spus Oprah, potrivit revistei People.

Intr-un alt interviu, aceasta a recunoscut ca nu si-a dorit copii, pe motiv ca nu ar fi fost o mama buna.

"Nu am dorit sa am copii. Nu as fi fost o mama buna pentru ei. Nu am rabdare. Am rabdare pentru catelusi, dar si aceea imi trece repede”, a dezvaluit prezentatoarea celebrului "The Oprah Winfrey Show."

Oprah a avut o copilarie nefericta

Vedeta nu a avut intotdeauna o viata de printesa, ca acum. Ea a fost crescuta de bunica din Mississippi, fiindca mama ei muncea in Milwaukee. Cele doua s-au reintalnit cand Oprah avea 6 ani. Dar nu pentru multa vreme, pentru ca mama sa a dat-o spre adoptie imediat ce a nascut o alta fata.

Oprah a aflat de existenta surorii sale abia in anul 2010. Mult prea tarziu, pentru ca aceasta murise cu sapte ani in urma.

In ciuda acestei lipse a sentimentului matern, Oprah a investit multe milioane de dolari pentru protectia tinerelor femei din America si Africa. In 2007, ea a deschis o scoala de fete in Africa de Sud, iar acum a fost la ceremonia de absolvire a unei noi generatii.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre