Olimpia Melinte vorbeste deschis despre viata de mama. Cat de multe au schimbat cei doi copii

/ / Modificat: 2023-10-03
Olimpia Melinte vorbeste deschis despre viata de mama. Cat de multe au schimbat cei doi copii

Actrita Olimpia Melinte spune ca viata ei s-a schimbat radical de cand a devenit mama. Are acasa o fetita si un baietel minunati, pentru care face toate eforturile necesare ca sa impace cu succes cariera si viata de mama.

Olimpia Melinte considera ca viata ei a inceput cu adevarat abia de cand a devenit mamica.

"Dupa ce am devenit mama viata mea a inceput, practic, pentru ca nu ma cunosteam asa cum am ajuns sa ma cunosc acum, nu eram omul care sunt astazi. Sunt mult mai impacata cu mine si cu felul meu de a fi si cred ca copiii m-au facut ceea ce sunt, prin candoarea si naivitatea lor. Cred ca asta pierdem cu trecerea anilor si e benefic sa-i avem in jur, sa-i observam si sa invatam de la ei. Consider ca ne-am format unii pe altii si sunt sigura ca n-as fi fost omul care sunt astazi daca nu existau Sasha si Ingrid", a declarat Olimpia Melinte, pentru WOWbiz.ro.

Olimpia Melinte incearca sa se bucure de fiecare moment pe care il poate petrece cu copiii:

"Avem o sumedenie de activitati, timpul cu ei e foarte pretios si foarte important. Ne place mult sa calatorim, iar Ingrid e prima care sare in masina cand planificam vreo plecare, fiind invatata de mica. Cu Sasha mergem la antrenamentele de atletism, unde e si Ingrid prezenta, uitându-se cu atentie la ce face fratele mai mare. Serile de acasa sunt presarate de tot felul de activitati precum jocuri de carți, mici piese de teatru improvizate cu jucariile lui Ingrid sau plimbari cu bicicleta".

  • Foto: Instagram
  • Surse: wowbiz.ro
  • Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

    Taguri Vedete copii Mama Viata de mama

    Articole recomandate

    Citeste si despre