Obiceiul pe care Andreea Tonciu i l-a insuflat fiicei sale: „Eu am gresit”

/ / Modificat: 2023-05-08
Obiceiul pe care Andreea Tonciu i l-a insuflat fiicei sale: „Eu am gresit”

De cand a devenit mama, Andreea Tonciu a lasat pe planul al doilea televiziunea si se dedica familiei sale. A ramas insa activa in mediul online, unde isi tine fanii la curent cu tot ce face. La fel ca multe vedete de la noi, Andreea Tonciu isi editeaza fotografiile si apeleaza la filtre, pentru a arata perfect pe retelele de socializare. De curand, fosta asistenta TV a recunoscut ca i-a insuflat si fiicei sale acest obicei si ca acum regreta.

Invitata impreuna cu fetita ei, Rebecca, la emisiunea Teo Show, Andreea Tonciu a vorbit despre activitatile pe care le face cu micuta, dar si despre pozele pe care le posteaza in mediul online. Bruneta a povestit ca a facut, la un moment dat, o poza cu fiica ei, folosind un filtru, iar de atunci Rebecca doar asa isi doreste sa faca fotografii.

„Cateodata, da, ii mai pun si ei cate un filtru, dar foarte putin. M-am obisnuit eu asa. Am vazut si la alte fete si am zis: bai, eu de ce nu? Adica eu imi asum chestia asta, nu am treaba, dar foarte putin ii pun. Poate gresesc, dar din nebunia mea, am zis sa fie si ea... Crede-ma! O data am facut chestia asta si, de atunci, ea ma obliga. Eu am gresit.”, a spus Andreea Tonciu, la Teo Show.

Specialistii atrag atentia asupra unui fenomen care a luat amploare in randul tinerilor in ultimii ani. Din cauza filtrelor folosite pe retelele de socializare si a aplicatiilor de editare a fotografiilor, adolescentii ajung sa aiba standarde de frumusete nerealiste. In Asia, din ce in ce mai multi tineri apeleaza la interventii chirurgicale care sa ii faca sa arate precum in filtrele de pe internet, iar psihologii spun ca acesta este un fenomen periculos.

Tinerii, in special fetele, isi pierd increderea in sine si ajung sa aiba o stima de sine foarte scazuta, din cauza standardelor de frumusete de pe internet. Specialistii ii incurajeaza pe parinti sa le intareasca adolescentilor increderea in ei insisi si sa ii ajute sa inteleaga ca sunt frumosi si unici asa cum sunt.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Fiica Educatie gresita copii

Articole recomandate

Citeste si despre