Oana Roman vrea sa ceara ajutorul unui specialist in parenting dupa divort

/ / Modificat: 2021-04-08
Oana Roman vrea sa ceara ajutorul unui specialist in parenting dupa divort

Oana Roman a trecut printr-o perioada dificila in ultimele luni: divortul de sotul sau, Marius Elisei. Cei doi au hotarat sa se desparta in termeni amiabili si sa isi creasca in continuare fetita impreuna, chiar daca nu vor mai forma un cuplu.

Din pacate, despartirea parintilor a afectat-o pe Isabela, iar Oana Roman a decis sa apeleze la serviciile unui specialist in parenting pentru a o ajuta pe micuta sa treaca peste aceasta perioada grea, dar si sa descopere noi tehnici prin care sa aiba o relatie cat mai buna cu fiica sa.

Oana a propus aceasta initiativa in cadrul emisiunii "Mamici de pitici, cu lipici" pentru a veni si in ajutorul altor parinti. 

„Ideea e ca toata nebunia asta in a te abtine de a spune „nu' copiilor, desi trebuie la un moment dat sa inteleaga ca nu are voie practic sa faca anumite lucruri, m-am gandit sa consultam un specialist in parenting. Sa vina sa ne invete niste tehnici. E evident ca fiecare parinte isi doreste pentru copilul lui ce e mai bun. M-am gandit ca poate fi interesant ca un specialist sa vina la fiecare dintre noi in parte, sa analizeze si sa ne spuna care ar fi solutiile", a  spus Oana Roman.

Oana Roman a povestit ca ea a mai fost la psiholog in trecut, lucru care i-a fost benefic.

„Eu sunt un om care a fost la psiholog de foarte multe ori, care a avut nevoie de terapie. Tot asa, ca parinte poate ca ai nevoie de un pic de terapie din care sa alegi ce consideri ca-ti este de folos. (…) Avand in vedere ca Isa este intr-o perioada grea din cauza situatiei si eu sunt si foarte impulsiva si ma cam ia flama cateodata, nu mi-ar strica sa discut cu cineva care sa-mi explice", a spus Oana Roman la Antena Stars.

Isabela nu a acceptat ideea despartirii 

Imediat dupa anuntul divortului, Marius Elisei a recunoscut ca Isabela sufera ca parintii sai s-au despartit si nu accepta ideea, insa el va face tot posibilul sa fie prezent in viata ei, macar la evenimentele importante.

„Da, ideea este ca Isabela inca nu s-a obisnuit cu ideea. Isi doreste foarte mult. A fost acum in vacanta cu mama ei, m-a sunat de acolo si mi-a spus: „Tati, imi doresc foarte mult sa vii si tu data viitoare cu noi ca sa fiu si eu mai bine!. Da, imi simte lipsa, evident. E copil. Dar, normal, la ziua ei… nu as avea cum sa nu fiu acolo, iti dai seama. Pana la urma, este ziua ei. E ca si cum s-ar marita, iar eu nu as participa. Mi se pare absurd!, a spus Marius Elisei.

Articole recomandate

Citeste si despre