Oana Roman, suparata foc pe Petre Roman

/ / Modificat: 2021-02-26
Oana Roman, suparata foc pe Petre Roman

Oana Roman este extrem de suparata pe tatal sau, Petre Roman. Fiica vedetei, Isabela, a implinit duminica 7 ani. Cu acest prilej, Oana si Marius Elisei au decis sa ii faca o petrecere fetitei lor. 

Din pacate, de la petrecere au lipsit toti bunicii fetitei, inclusiv Petre Roman. Acestia nici macar nu si-au sunat nepoata sa ii spuna "La multi ani!", a marturisit Oana. 

“De cand am venit din vacanta, am trecut printr-un carusel de emotii. Am semnat actele de divort, dupa care s-a imbolnavit catelul, apoi mama, care are iar probleme de sanatate. Dar la ziua Isabelei mi s-a confirmat ca anumiti oameni nu vor sa fie in viata noastra sau vor sa fie doar atunci cand au nevoie sa fie in viata noastra. Si cand nu au nevoie, nu mai sunt. Nu-mi sta in caracter sa-i sun si sa-i intreb: de ce ai uitat ca e ziua unui copil care te iubeste sincer? Inclusiv din familie, de fapt bunicii ei nu au fost langa ea nici unul! In afara de mama, pe care a vazut-o pentru ca sta cu noi in casa, nici un bunic nu a fost langa ea, nici macar cu un telefon. Nici bunicii materni, nici bunicii paterni. Nimeni, anul asta, nimeni. Ok, poate ca nu-ti place de mine, pot sa consider ca nu am fost o fiica buna sau o nora buna, dar copilul asta ce vina are?”, si-a varsat Oana Roman of-ul intr-un Instastory.

Articole recomandate

Citeste si despre