Oana Roman se plange ca fiica ei nu mai primeste alocatia din cauza fostului sau sot: "Nu avem acces"

/ / Modificat: 2024-05-26
Oana Roman se plange ca fiica ei nu mai primeste alocatia din cauza fostului sau sot:

 

Oana Roman se ocupa singura de cresterea fiicei sale dupa despartirea de Marius Elisei si spune ca fostul sau sot nu o ajuta deloc financiar. Aceasta l-a acuzat pe tatal Isabelei ca nu isi indeplineste obligatiile financiare si refuza sa plateasca pensia alimentara de 500 de lei. 

Intr-un interviu pentru cancan.ro, fiica lui Petre Roman a dezvaluit ca Isabela o ajuta in campaniile online si este recompensata pentru munca ei. Mai mult, Isabela isi vinde propriile tablouri, iar banii obtinuti ii foloseste pentru a ajuta copiii nevoiasi. Oana Roman a precizat ca din cauza tatalui sau, Isabela nu isi mai primeste nici alocatia de la stat. 

„De cand am divortat, de trei ani, nu s-a platit pensie alimentara niciodata. Nu primeste, de asemenea, nici macar alocatia, pentru ca alocatia intra intr-un cont administrat de el si nu avem acces, cel putin pana astazi (n.r. marti 21 mai) nu am primit acces la acel cont si pensia alimentara nu se plateste deloc”, a marturisit Oana Roman pentru cancan.ro.   

Petre Roman ii ofera bani nepoatei sale 

Oana Roman a marturisit ca bunicul Isabelei, Petre Roman, este foarte atent cu nepoata sa. Aceasta a dezvaluit ca bunicul ii ofera bani nepoatei sale, pe care ii foloseste cu responsabilitate. In plus, Isabela a inceput sa isi castige propriii bani, pe care ii administreaza cu atentie.

„Evident, primeste recompensa, Isa are banii ei. Isi vinde tablourile in fiecare an si cu banii stransi cumpara ajutoare pentru copiii nevoiasi, asta a facut anul trecut, vom face si anul acesta. Este foarte atenta cu banii.

Tata ii da tot timpul de Craciun, de ziua ei, ii da cate 100 de euro, de exemplu, si are foarte mare grija cum cheltuie banii respectivi, adica e foarte  atenta. De Revelion, la sorcova, reuseste sa stranga destul de multi bani si apoi si-i cheltuie cum stie ea, isi cumpara anumite lucruri, dar nu e nesabuita, adica e destul de echilibrata. Eu sper sa inteleaga ca trebuie sa fim responsabili in raport cu banii”, a mai povestit Oana Roman.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Oana roman Fiica Alocatie copii

Articole recomandate

Citeste si despre