Oana Roman, reactie dupa masurile luate de autoritati impotriva COVID-19: "Multa manipulare"

/ / Modificat: 2020-03-11
Oana Roman, reactie dupa masurile luate de autoritati impotriva COVID-19:

Oana Roman nu este de acorrd cu masurile luate de autoritati luate pentru prevenorea raspandirii coronavirusului. Pana acum, in Romania au fost inregistrate 31 de cazuri cu COVID - 19.

Desi coronavirusul a creat isterie in randul populatiei din intreaga lume pentru ca ucis cateva mii de persoane, iar Italia a intrat in carantina, aceasta considera ca este vorba doar despre o exagerare si despre multa manipulare.

"Mie mi se pare ca traim, din pacate, o psihoza mondiala Pare asa ca un vis ura care sper sa se termine cat mai curand. Din punctul meu de vedere, si stiu ca iar o sa imi sara lumea in cap, tot ce se intampla in lumea asta a inceput sa devina exagerat cumva. Tine de psihoza tot ce se intampla. De data asta mi se pare ca pe undeva s-au apasat niste butoare din niste interese absolut obscure si intreaga lume este foarte mult manipulata, din pacate. Asta e parerea mea. Va fi foarte greu. Cel putin in Romania pentru ca este o tara in care, daca activitartile se opresc, chiar si cele culturale, sunt oameni care pierd bani, sunt artisti care nu vor mai castiga la fel si nu stiu unde se va ajunge, sincer," a spus Oana Roman pentru Antena Stars.

Oana Roman, in vacanta la Roma cu familia

Oana Roman a fost plecat in urma cu doua saptamani la Roma, impreuna cu sotul si fiica sa. Ea a spus ca nu i-a fost teama de coronavirus si nici nu s-a autoizolat la revenirea in tara. Doar pe fetita sa nu a mai dus-o la gradinita.

"Noi am fost la Roma. Nu era o zona cu restrictii de calatorie si nu se recomanda sau impune izolare la domiciliu. Cine se informeaza corect gaseste pe net lista emisa de Institutul de Sanatate Publica, cu toate zonele pentru care se impune carantina sau izolare la domiciliu. Roma nu era inclusa in acea lista,"a rapuns Oana Roman.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Oana roman Vacanta Coronavirus

Articole recomandate

Citeste si despre