Oana Roman: "Lumea ma acuza ca am internat-o pe mama la azil"

/ / Modificat: 2021-03-31
Oana Roman:

Oana Roman a fost aspru criticata pentru ca si-a internat mama bolnava de Parkinson intr-un centru de recuperare. Numerosi fani i-au reprosat pe retelele de socializare ca si-a dus mama la azil pentru a scapa de griji.

Oana insa a explicat ca a ales un complex de lux, unde mama ei este tratata de catre profesionisti, iar costurile pe luna se incadreaza intre 2.500 si 4.000 de euro. Oana Roman (44 de ani) este pusa la zid dupa ce si-a internat mama intr-un centru de recuperare. Vedeta primeste mesaje de la fani care ii reproseaza ca si-a dus mama la azil, pentru a scapa de grija ei. De fapt, Mioara Roman este tratata intr-un complex de lux, unde costurile pentru o luna se incadreaza intre 2500 si 4000 de euro.

“Lumea ma acuza ca am internat-o pe mama la azil. Este ca un hotel de 5 stele. Nu are nicio legatura cu conceptul comunist cand ne gandim la un azil. Oamenii aceia traiesc in conditii de 5 zile. Au etaj special pentru cei care nu se pot deplasa. Nu e azil. Este un centru care livreaza si astfel de servicii. Mama va sta o luna, daca mai este nevoie va mai veni acasa, si dupa 1-2 saptamani va merge iar pana isi va imbunatati starea. Pentru ea e ca o vacanta pentru ca de un an nu a mai iesit nicaieri. Am protejat-o foarte mult”, a explicat Oana Roman, la Antena Stars, celor care o critica in mediul online.

Mioara Roman s-a confruntat in ultima perioada cu mai multe probleme de sanatate. Sufera de un Parkinson care se manifesta foarte agresiv, iar in decurs de doua luni a fost supusa la doua interventii chirurgicale. A fost operata de colecist, iar apoi medicii i-au scos un lipom infectat. Pentru ca nu se mai descurca cu ingrijirea ei, in ciuda faptului ca o femeie venea de patru ori pe saptamana sa se ocupe de ea, Oana Roman a luat decizia sa-si interneze mama o luna intr-un centru de tratament de lux.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre