Oana Roman, in lacrimi datorita fiicei sale, Isabela. Gestul celei mici a emotionat-o profund

/ / Modificat: 2022-12-03
Oana Roman, in lacrimi datorita fiicei sale, Isabela. Gestul celei mici a emotionat-o profund

Oana Roman este foarte mandra de familia ei si isi tine mereu fanii la curent cu ce se mai inampla la ea acasa. Iar motivele de bucurie au fost multe in ultimii 8 ani, de cand in viata ei a aparut micuta Isabela.

Fiica Oanei Roman a crescut si este tare simpatica. Pe langa multe momente de bucurie, a inceput sa-i ofere mamei sale si emotii puternice. Asa s-a intamplat recent, cand Isabela a scris o scurta compunere despre bunica sa, Mioara Roman, intr-un moment in care aceasta din urma are probleme serioase de sanatate si se afla internata intr-un centrul de ingrijire.

Oana Roman a tinut sa impartaseasca tuturor fanilor sai de pe retelele de socializare cuvintele pline de dragoste pe care fetita ei le-a folosit in mesajul despre bunica.

„Pe bunica mea o cheama Mioara, dar, noi toti o alintam Mia. Mie mi se pare cea mai frumoasa bunica. Ea are parul castaniu inchis si ochii caprui ca ciocolata. Este o bunica buna, calma si iubitoare. Cand eram mai mica ii placea sa ma rasfete. O iubesc mult si nu mi-as dori sa fie altfel decat este. Cand zambeste ea se lumineaza casa”, a scris Izabela despre bunica sa.

Cuvintele fetitei au impresionat-o puternic pe Oana Roman, care a recunoscut ca, la vederea compunerii i-a fost imposibil sa isi stapaneasca emotiile:

„Isa a facut aceasta compunere despre mama. Si eu plang in hohote si nu ma pot opri de atata emotie”, a scris Oana Roman, alaturi de o fotografie cu mesajul scris pe hartie de Isa.

FOTO: Facebook

Articole recomandate

Citeste si despre