Oana Ionita, disperata de relatia cu fiul ei. Ce decizie a luat, dupa ce Maxim a ramas cu tatal lui

/ / Modificat: 2024-06-10
Oana Ionita, disperata de relatia cu fiul ei. Ce decizie a luat, dupa ce Maxim a ramas cu tatal lui

 

Oana Ionita a hotarat sa lupte in instanta pentru custodia fiului ei, Maxim, care locuieste in prezent cu tatal sau dupa divort. Dansatoarea si coregrafa a afirmat ca relatia cu fiul ei s-a racit, motiv pentru care a decis sa deschida un proces pentru a stabili domiciliul copilului la ea.

Oana Ionita si tenorul Florin Budnaru s-au casatorit civil in vara anului 2013 si au impreuna doi copii: Isabel, de 12 ani, si Maxim, de 9 ani. Cei doi au divortat anul trecut si au stabilit sa aiba custodie comuna. Isabel a ramas cu mama ei, iar Maxim a fost incredintat tatalui sau.

Recent, Oana Ionita a dezvaluit ca fiul ei este distant cu ea, ceea ce a determinat-o sa solicite in instanta schimbarea domiciliului acestuia. Desi judecatorii au stabilit un program clar de vizita, Oana doreste acum ca Maxim sa locuiasca permanent cu ea.

„S-a finalizat o parte din proces, adica cel pe ordonanta presedintiala pe care am depus-o! Dupa 6 luni, adica foarte tarziu, s-a finalizat cu un program de vizita pe care pot sa il am cu Maxim! Cu procesul pe care l-am inceput in luna septembrie suntem abia la partea administrativa, dupa 8 luni de cand a inceput procesul pentru stabilirea domiciliului si a unor relatii mai clare! Eu, in primul rand, imi doresc stabilirea domiciliului lui Maxim la mine. Atunci, lucrul acesta dureaza foarte mult! Nu stiu cat! Pana acum nici nu ne-am intalnit in instanta si au trecut 8 luni de cand am depus actele. Sper sa fie cat mai repede, dar se taraganeaza din partea partii adverse!”, a spus Oana Ionita pentru Ego.

 

 

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Oana ionita Vedete Mondenitati

Articole recomandate

Citeste si despre