Numele foarte ciudat pe care Elon Musk i l-a pus fiului sau secret! Miliardarul este tata a 11 copii

/ / Modificat: 2023-10-22
Numele foarte ciudat pe care Elon Musk i l-a pus fiului sau secret! Miliardarul este tata a 11 copii

A fi unul dintre cei mai bogati oameni din lume iti poate da puterea de a face lucruri care, in mod normal, nu i-ar trece prin cap unei persoane obisnuite, iar Elon Musk este un bun exemplu in acest sens. 

De exemplu, sa procreezi pentru a mentine ceea ce va fi "clasa conducatoare a viitorului", sa creezi o scoala exclusivista pentru copiii tai pentru ca nimic altceva de acolo nu ti se potriveste sau sa le alegi numele astfel incat sa fie singurii care sa se numeasca asa.

Vestea despre noul membru al familiei a fost dezvaluita prin intermediul noii biografii despre Musk scrisa de Walter Isaacson si despre care a fost publicat un articol in New York Times. Un copil nascut in iunie 2022, pe care l-a avut cu fosta sa partenera, artista canadiana Claire Boucher, cunoscuta si sub numele de Grimes.

Numele sau este Techno Mechanicus, desi familia sa ii spune "Tau" pe scurt, o alegere pe care parintii sai trebuie sa se fi potrivit perfect pentru noul urmas, fiind fratele lui X Æ A-Xii, sau "X", si respectiv Exa Dark Sideræl, sau Y.

Tau este cel de-al unsprezecelea copil al lui Musk, alaturandu-se lui Nevada Alexander (care a murit de moarte subita la 10 saptamani dupa nastere), Griffin, Xavier, Kai, Saxon si Damian, cu prima sa fosta partenera, si doi gemeni (ale caror nume nu sunt cunoscute), cu Shivon Zilis, un executiv al companiei sale.

De unde provine numele "Techno Mechanicus"?

Dupa aflarea vestii, si datorita platformei X a lui Musk, multi jucatori ai jocului Warhammer au facut legatura intre acest nume si factiunea "Adeptus Mechanicus", un grup de preoti razboinici cyborg care apar acolo si care l-ar fi putut inspira pe excentricul antreprenor sa aleaga numele fiului sau.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete Nume copii

Articole recomandate

Citeste si despre