Nicole Cherry a nascut. Primele imagini cu micuta Anastasia

/ / Modificat: 2021-11-28
Nicole Cherry a nascut. Primele imagini cu micuta Anastasia

Nicole Cherry este in al noualea cer. Artista a nascut sambata, 27 noiembrie o fetita superba, perfect sanatoasa. Cantareata a postat pe pagina sa de socializare si prima imagine cu micuta Anastasia. 

„A venit prințesa”, a scris Nicole Cherry, pe pagina ei de Instagram. Vedeta și logodnicul ei, Florin, s-a pregătit intens pentru acest moment, pe care îl așteaptă cu sufletul la gură din momentul în care a aflat că este însărcinată. 

Nicole a marturisit ca a avut o sarcina foarte usoara si nici nu si-a dat seama cat de repede au trecut cele noua luni. In ultimele saptamani a avut unele probleme, care i-au dat ceva batai de cap.

„Am avut o sarcină ușoară. Mă așteptam să fie mai greu de la 7 luni încolo, nu a fost greu. Și la 7 luni am fost ok, în schimb ultimele trei săptămâni au fost... nu mai e așa ușor.

S-a mărit și nu prea mai are loc. A început să mă doară ba o coasă, ba să mă doară spatele, zona lombară. E mai greu... stau ce stau și după mă pun în pat, nu am ce să fac”, declara Nicole Cherry în urmă cu ceva timp pe rețelele de socializare.

Articole recomandate

Citeste si despre