Nicole Cherry a dezvaluit cum o va chema pe fetita ei. Ce nume superb a ales viitoarea mamica

/ / Modificat: 2021-09-04
Nicole Cherry a dezvaluit cum o va chema pe fetita ei. Ce nume superb a ales viitoarea mamica

Nicole Cherry este in culmea fericirii. Are o relatie exact asa cum si-a dorit si se pregateste sa devina mamica pentru prima data.

Artista isi tine in permanenta fanii la curent cu tot ce se intampla noi in viata ei, pe retelele de socializare. Dupa ce au aflat ca este insarcinata cu primul copil, fanii acestia nu si-au dorit altceva decat sa afle ce nume ii va pune copilului.

Nicole Cherry le-a dezvaluit fanilor numele pe care il va purta fetita ei.

Nicole Cherry urmeaza sa devina mamica in luna decembrie. Aceasta va aduce pe lume o fetita careia ii va pune un nume suberb. Aceata a declarat ca numele fetitei i-a aparut in vis.

”Abia am asteptat momentul asta, in care sa le spun tuturor numele (rade). Ca am fost intrebata mereu daca ne-am gandit la nume si mereu le spuneam oamenilor ca nu pot spune inca. Anastasia Popa. Anastasiaaaaaa mea! Iar numele Anastasia mi-a aparut intr-un vis”, a declarat Nicole Cherry pentru VIVA!

Nicole Cherry, insarcinata la doar 22 de ani

Nicole cherry a surprins pe toata lumea cand a anuntat ca este insarcinata. Cantareata are doar 22 de ani, insa spune ca si-a dorit mereu sa fie o mama tanara si ca este pregatita pentru acest pas important in viata ei. Desi a avut parte si de comentarii negative, artista nu le pune la suflet deoarece stie exact ce isi doreste de la viata. 

Mai mult,  Nicole Cherry a dezvaluit pe contul de Instagram cum a aflat ca este insarcinata. Nu a tinut niciun detaliu doar pentru ea.

“Banuiam, inca nu-mi intarziase menstruatia, practic am facut testul in prima zi in care trebuia sa-mi vina menstruatia, a iesit cea de-a doua liniuta foarte stearsa si am fost putin derutata, dar mi s-a confirmat ca este”, le-a dezvaluit Nicole Cherry fanilor ei.

Sursa foto: click.ro

Articole recomandate

Citeste si despre