Natasa Raab a murit la 70 de ani! Indragita „Coana Chiva” suferea de Parkinson

/ / Modificat: 2023-10-23
Natasa Raab a murit la 70 de ani! Indragita „Coana Chiva” suferea de Parkinson

Actrita Natasa Raab a murit. Indragita „Coana Chiva” s-a stins din viata la 70 de ani, dupa ce in 2020 a fost diagnosticata cu Parkinson Atipic. Florin Zamfirescu a confirmat vestea mortii vedetei.

„M-ati sunat pentru Natasa Raab. Am aflat si eu acum 30 de minute. M-a anuntat fiica mea. Mai bine ca a luat-o Dumnezeu pentru ca suferea. Eu am sunat de multe ori la ea, pe telefonul ei, dar nu mi-a raspuns nimeni niciodata. Noi am filmat impreuna trei ani. Era ca o familie pentru noi. Avea grija de ea o doamna, tot actrita. Nu putea fi lasata ca un caine”, a declarat Florin Zamfirescu, potrivit VIVA!.

In luna martie a acestui an, starea Natasei Raab se deteriorase considerabil. Actrita nu mai mergea, nu mai vorbea si nu mai putea sa manance singura. Alaturi de aceasta trebuia sa fie, in permanenta, o persoana care sa-i ofere ajutorul. Ajunsese, insa, intr-un centru care se ocupa de pacientii care sufera de Parkinson.

„Nu poate deloc sa mai mearga, nu mai vorbeste si nici nu mai mananca singura. Scoate cuvinte din cand in cand, mai leaga fraze, dar fara o logica anume. Se afla intr-o clinica privata care se ocupa de pacienti cu aceasta boala. Din pacate, pacientii care sufera de Parkinson au nevoie de ingrijiri speciale 24 din 24 de ore, este foarte greu ca cineva sa aiba grija acasa de un bolnav. Este vizitata de prietena ei cea mai buna, insa, in rest, nu vrea sa fie vazuta asa. Natasa isi doreste sa fie tinuta minte asa cum era inainte: splendida, fina, vesela, mereu eleganta”, ne-au marturisit apropiati ai actritei, in primavara acestui an.

Natasa Raab a jucat in mai multe productii cinematografice, fiind nominalizata la Premiul Gopo pentru cea mai buna actrita in rol principal, ca urmare a interpretarii rolului principal din filmul „Din dragoste cu cele mai bune intentii” (2011). Actrita a jucat si in telenovele precum „Inima de Tigan”, „Regina”, „La urgenta”, insa a ramas intiparita in mintea tuturor in rolul „Coana Chiva” din reclama la lactate, cu memorabila replica „Prea bun, prea ca la tara”.

  • Surse: viva.ro, cancan.ro
  • Foto: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete

Articole recomandate

Citeste si despre