Naomi Campbell a devenit mama la 50 de ani. Ce spune top-modelul in trecut

/ / Modificat: 2021-05-19
Naomi Campbell a devenit mama la 50 de ani. Ce spune top-modelul in trecut

Top-modelul Naomi Campbell a devenit mama pentru prima oara la varsta de 50 ani. Anuntul a fost facut chiar de aceasta, pe conturile sale de socializare, Instagram si Twitter. 

Vestea a surprins pe toata lumea, mai ales ca nimeni nu stia ca Naomi este insarcinata. Top-modelul nu a dat niciun detaliu despre sarcina sau cine este tatal copilului. 

Vestea a surprins pe toata lumea, avand in vedere ca supermodelul nu a dezvaluit ca este insarcinata. De asemenea, nu se stie daca Naomi se afla intr-o relatie si, desigur, cine este tatal copilului.

Naomi Campbell

„O binecuvantare minunata m-a ales sa-i fiu mama. Sunt atat de onorata sa am acest suflet in viata mea. Nu am cuvinte sa descriu ce legatura speciala impart cu tine, ingerul meu. Nu exista mai mare dragoste”, a scris Naomi la imaginea postata pe retelele de socializare. 

In mai 2017, Campbell declara pentru revista Evening Standard ca se gandeste sa devina mama, dar nu se grabeste. „Ma gandesc tot timpul sa am copii”, a spus ea atunci. „Dar acum, asa cum este acum stiinta, pot sa fac asta cand vreau”.

Campbell declara atunci revistei The Wall Street Journal in octombrie 2019 despre momentul potrivit sa aiba copii: „Nu inca – voi astepta sa vad ce-mi ofera universul”.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre