Motivul pentru care Theo Rose nu le arata fanilor chipul fiului ei, Sasha: "Ar putea fi fotografiat. Nu ii doresc genul asta de atentie oriunde"

/ / Modificat: 2024-03-17
Motivul pentru care Theo Rose nu le arata fanilor chipul fiului ei, Sasha:

 

Theo Rose este cea mai fericita mamica. De cand a venit pe lume baietelul ei Sasha, artista nu isi mai incape in piele de fericire. 

Chiar daca are o agenda incarcata, Theo este foarte atenta la nevoile fiului sau incearca sa ii fie mereu alaturi. Intrebata de ce nu vrea sa arate chipul baietelului, artista le-a explicat clar fanilor de ce a luat aceasta decizie. 

„Cred ca va inchipuiti ca eu vi l-as arata si acum. Ca orice parinte, ma mandresc, mi-e drag de el, mi-ar placea sa il vedeti si voi, nu e ca si cum il port cu cagula pe fata atunci cand iesim pe afara. Nu suntem absurzi.

Odata ce am face publice imagini cu fata copilului, el ar putea fi fotografiat oriunde, oricand, fara acordul nostru si postat in aceleasi conditii si nu vrem sa atragem genul asta de atentie asupra lui. Nu sunt pregatita si nu ii doresc genul asta de atentie momentan, pentru ca nici nu stiu daca e genul de om care isi doreste atentia asta”, a marturisit Theo Rose, pe pagina contului personal de Instagram.

Theo Rose se gandeste deja la al doilea copil

Chiar daca nu a trecut un an de la nasterea lui Sasha, Theo Rose a marturisit ca nu ar spune nu unui al doilea copil. Si-ar dori o fetita. 

„Cred ca mai vad inca un copil, tot intuitia imi spune ca voi avea o fetita dupa Sasha, un copil sigur mai fac, am certitudinea, nu stiu, pe al treilea nu-l simt.

Asa ne vad, eu, Anghel, Sasha si el cu o fata, si fata la fel. Eu sper sa am niste copii fericiti si o sa lupt pentru asta, asta e principalul interes”, a spus cantareata in cadrul unui podcast, noteaza wowbiz.ro.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Theo Rose Al doilea copil

Articole recomandate

Citeste si despre