Motivul pentru care Simona Gherghe nu pleaca in vacante fara copii

/ / Modificat: 2022-08-10
Motivul pentru care Simona Gherghe nu pleaca in vacante fara copii

Simona Gherghe, sotul ei, Razvan Sandulescu, si cei doi copii ai lor se bucura de o vacanta la mare, in Grecia. Prezentatoarea si familia ei profita din plin de faptul ca ea nu are filmari, pentru a petrece timp de calitate impreuna.

Pe retelele de socializare, Simona Gherghe isi tine la curent urmaritorii cu ce face la mare si posteaza fotografii alaturi de familie. Din cand in cand vedeta isi face timp sa isi deschida sufletul in fata celor care o urmaresc, iar recent a povestit de ce a ales sa plece in vacanta cu copiii si de ce nu va avea o vacanta doar cu sotul ei vara aceasta.

Multi parinti obisnuiesc sa plece macar intr-un concediu pe an fara copii si sa ii lase pe cei mici in grija bunicilor. Nu este si cazul Simonei Gherghe insa. Vedeta a povestit pe Instagram Stories de ce nu ia in calcul sa plece in concediu fara cei mici vara aceasta. Prezentatoarea emisiunii „Mireasa” a spus ca, pentru ei, vacanta este perioada cea mai buna pentru a se conecta cu copiii. Cei patru profita din plin de fiecare zi petrecuta la mare pentru a se juca, a petrece timp de calitate impreuna, cei mici se simt foarte bine in vacanta, iar mama lor nu este dispusa sa le ia aceasta experienta. Ambii copii sunt de varsta prescolara, adica se afla intr-o perioada in care au nevoie sa petreaca mult timp alaturi de parintii lor, asa ca vedeta a decis ca anul acesta sa nu plece in vacanta fara ei.

„Suntem pe cale s-o declaram cea mai frumoasa vacanta! Gata, copiii sunt calatori. Se adapteaza usor, iubesc apa si soarele, mananca inghetata, pizza si paste, dorm la pranz (cum nu se mai intampla de mult acasa), vor seara la discoteca, fac si tantrumuri, mai ales cand trebuie sa-i scoatem cu forta din mare sau din piscina (ca a apus soarele de mult, nu de alta…). Sunt momente minunate, la varste minunate, intr-o vara minunata.”, a scris Simona Gherghe pe Facebook.

Chiar daca se bucura din plin de fiecare zi de vacanta, prezentatoarea a trecut si printr-o intamplare neplacuta, pentru ca fetita ei s-a imbolnavit. Simona Gherghe a povestit pe internet ca a uitat sa faca asigurare medicala de calatorie si ca a fost nevoita sa scoata din buzunar 200 de euro pentru consultatiile medicale la care a mers cu fiica ei.

„E asa de simplu, uneori… Nu e nevoie decat de imbratisarea asta. De noi patru, impreuna. Cat am tanjit dupa vacanta asta… Aici suntem cel mai bine. Dar nu e mereu asa usor. Uite, de-abia ne-am linistit acum. Ana a avut mai bine de 24 de ore de febra. Suntem in Grecia, am mers la doi medici aici, dupa teste si consultatii, am gasit si cauza: amigdalita acuta. Deja e bine, vesela, cum o stim, cu sare-n par si greu de scos din apa, ca toti copiii. Ne bucuram de cele mai frumoase apusuri si maine o luam de la capat. E asa simplu, uneori…”, a scris vedeta, intr-o alta postare.

Simona Gherghe a mai spus ca singura perioada in care va fi plecata fara copii si va avea timp cu sotul ei va fi la inceputul toamnei, atunci cand va trebui sa plece pentru cateva zile la Istanbul, pentru a filma inceputul noului sezon „Mireasa”. Vedeta pleaca, asadar, in interes de serviciu, iar cei mici vor ramane acasa. Sotul ei o va insoti in Turcia, pentru a se bucura si ei de cateva zile de relaxare, in pauzele de filmare.

FOTO: Facebook

Articole recomandate

Citeste si despre