Motivul pentru care Oana Roman si-a retras fiica de la scoala de stat unde invata

/ / Modificat: 2023-08-11
Motivul pentru care Oana Roman si-a retras fiica de la scoala de stat unde invata

Oana Roman a luat o decizie importanta legata de educatia fiicei sale. Isabela, in varsta de 9 ani, a invatat pana in acest an la o scoala de stat din Bucuresti, iar mama ei era foarte multumita de institutia de invatamant. Unele schimbari planificate de director pentru anul scolar urmator au determinat-o insa pe Oana Roman sa isi retraga fiica de la acea scoala si sa o inscrie la alta, privata.

Fiica lui Petre Roman a povestit pe retetete de socializare ca scoala unde invata fiica ei pana acum nu mai face fata numarului mare de elevi. Din acest motiv, directorul a decis sa instaleze in curtea scolii containere, pe care sa le transforme in sali de clasa. Ingrijorata ca acest lucru ar putea afecta confortul fiicei sale, Oana Roman a luat decizia sa schimbe scoala. Astfel, a retras-o pe Isabela de la Scoala Gimnaziala „Maria Rosetti”, unde invata pana acum, si a inscris-o la o scoala privata din Pipera, care este mult mai aproape de casa lor. Din toamna, Isabela va incepe clasa a treia la noua institutie de invatamant.

“Isa a fost pana acum la o scoala de stat foarte ok, a avut o invatatoare extraordinara pe care o iubim si o respectam din suflet. Dar tocmai pentru ca este o scoala buna si cautata, pentru anul viitor sunt extrem de multe clase pregatitoare cu copii foarte multi veniti cu vize de flotant, drept care nu mai este loc pentru copiii de a III-a si a IV-a in scoala. Varianta ar fi fost sa invete dupa masa, ceea ce parintii nu au fost de acord sau s-a hotarat ca ei vor invata din toamna in niste containere, in buricul orasului Bucuresti, in 2023”, a spus Oana Roman, pe Instagram.

Fiica lui Petre Roman a marturisit ca s-a consultat si cu fostul ei sot inainte de a decide mutarea fetitei la o alta scoala.

“Acum ideea ca niste copii sa invete la 9-10 ani in niste containere improvizate, in curtea scolii, unde nu vor avea baie si vor trebui sa iasa ca sa mearga in scoala pentru a se duce la baie, unde nu stim cum va fi cu caldura, pentru ca daca va fi caldura electrica probabil ca nu va functiona pe timpul noptii. Nu stiu cum va fi. (…) Am hotarat sa o mutam la o scoala privata, care este aici, in Pipera, foarte aproape de casa. (…) Decizia de a o muta pe Isa am luat-o, evident, impreuna cu tatal ei, dupa ce Isa a petrecut doua zile la un club de weekend”, a continuat vedeta.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Scoala copii Scoala stat copii

Articole recomandate

Citeste si despre