Motivul pentru care Gina Pistol ar vrea sa isi duca fetita la terapie. A primit si recomandari in acest sens

/ / Modificat: 2023-11-25
Motivul pentru care Gina Pistol ar vrea sa isi duca fetita la terapie. A primit si recomandari in acest sens

Gina Pistol si Smiley formeaza un cuplu de cativa ani, iar de vara trecuta sunt si casatoriti. Cei doi au impreuna o fetita, careia ii dedica cea mai mare parte din timpul lor. Smiley si Gina o cresc singuri pe micuta Josephine, in varsta de 2 ani si jumatate si o iau cu ei peste tot. Fetita s-a obisnuit deja cu lumina reflectoarelor, pentru ca merge adesea alaturi de mama ei, la concertele tatalui sau.

Gina a povestit recent ca micutei ii place mediul in care activeaza Smiley, insa crede ca pe viitor ar putea fi dificil sa ii explice ce meserii au ei. Tocmai din acest motiv, vedeta ia in calcul sa apeleze la un psiholog, pentru a o ajuta pe fiica ei sa inteleaga mai bine lumea in care se invart parintii ei. Chiar daca amandoi sunt celebri, Smiley si Gina nu vor sa o creasca pe Josephine astfel incat sa fie rasfatata sau sa creada ca i se cuvine totul.

„Ne gandim foarte des la asta, nu stiu cum o sa facem. Nasa noastra de cununie ne-a recomandat un psiholog foarte bun pentru a merge toti trei, special ca sa stim sa abordam cea mai sanatoasa varianta pentru a-i prezenta ei treaba asta. E greu de gestionat. Nu vreau sa devina, la cum este ea sigur n-o sa devina, dar nu vreau sa fie genul ala de copil rasfatat si 'ba tu stii cine e tata, cine e mama?' Trebuie sa invatam sa facem treaba asta cat mai curat”, a declarat recent Gina Pistol, in podcastul lui Damian Draghici.

Fosta prezentatoare de la „Chefi la cutite” a recunoscut ca a apelat la terapie pentru a gasi echilibrul in viata ei, mai ales dupa ce a devenit mama. Gina Pistol a traversat o perioada in care s-a confruntat cu numeroase provocari, carora nu mai stia cum sa le faca fata. La inceputul acestui an, a decis sa renunte la emisiunea pe care o prezenta de la primul sezon si sa se concentreze mai mult asupra vietii de familie si asupra sanatatii. A inceput sa mearga la sala si la terapie si sa aiba mai multa grija de ea, pentru a fi echilibrata in viata personala, dupa cum marturisea chiar ea in urma cu cateva luni.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Gina pistol Terapie copii

Articole recomandate

Citeste si despre