Motivul pentru care Bodo de la Proconsul a ales sa-si dea copiii la o scoala de stat, la sat. Ce spune despre scolile private

/ / Modificat: 2023-05-22
Motivul pentru care Bodo de la Proconsul a ales sa-si dea copiii la o scoala de stat, la sat. Ce spune despre scolile private

Filip si Dani aveau doar un an de viata atunci cand Bodo si sotia lui i-au adoptat. In prezent acesti au 9, respectiv 10 ani si locuiesc la tara, acolo unde sunt foarte fericiti. Cei doi copii merg la scoala in satul lor si au rezultate foarte bune la invatatura.

Bodo si sotia sa, Loredana Marin, au decis sa schimbe viata agitata din Bucuresti pe simplitatea vietii la tara. S-au adaptat la viata de acolo si spun ca cei doi copii si-au facut prieteni si se descurca foarte bine la scoala. Bodo nici nu vrea sa mai auda de Bucuresti, simtindu-se foarte bine la tara alaturi de intreaga familie.

„M-am mutat la tara, in Arges, in Dobresti. Acolo locuiesc si nu ma gandesc sa ma reintorc in Bucuresti. Stau relativ bine. Fac o ora si jumatate pana acasa. Este extraordinar de bine. M-am dezobisnuit de Bucuresti. Abia astept sa ies.

Cam de doua ori pe saptamana vin in Bucuresti, dar abia astept sa revin in zona mea, unde totul e verde, nu e trafic… Viata are alta conotatie. Avem spatiu, nu este aglomerat si este alt aer. De la mine din curte pana la Brasov este padure continua. Iti dai seama cam cat oxigen am", a spus Bodo pentru fanatik.ro.

Cat despre scoli, Bodo nu vrea sa auda de cele private care sunt si foarte scumpe. Spune despre baietii sai ca invata la scoala din sat si se descurca foarte bine, fiind fericiti acolo.

"Copiii sunt in regula. Merg la scoala acolo. Comuna are o clasa de olimpici. In clasa lor sunt 7 elevi. Este foarte bine de ei. Fac sport, joaca fotbal la Topoloveni. Au jucat inainte la Voluntari. Echipa este tanara, au un antrenor care se comporta cu ei foarte frumos. Este extraordinar de iubit. Sunt prieteni si au rezultate fantastice. Sunt microbist de cand joaca fotbal amandoi copiii", a mai spus Bodo.

FOTO: cancan.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Scoala copii Scoala stat copii

Articole recomandate

Citeste si despre