Monica Anghel, nevoita sa isi mute copilul la o alta scoala: "Nu stiu de ce sunt atat de rai"

/ / Modificat: 2022-04-05
Monica Anghel, nevoita sa isi mute copilul la o alta scoala:

Monica Anghel a marturisit ca a fost nevoita sa isi mute copilul la o alta scoala, dupa ce baiatul ei a avut parte de mai multe evenimente neplacute. 

Artista a dezvaluit ca fiul sau a fost victima a bullyingului, asa ca a trebuit sa ia aceasta decizie pentru a-si proteja baiatul in varsta de 10 ani. 

„Bullyingul este o reală problemă, se vorbește și la știri și părinții vorbesc despre asta. Din păcate, există. Și băiatul meu a fost victimă a bullyingului. Acum l-am mutat la altă școală. E un mediu mult mai primitor, colectivul e mai ok. Noi ca părinți trebuie să venim în întâmpinarea copiilor. Așa e normal. Suportul vine din partea noastră”, a declarat Monica Anghel.

Totodată, Monica Anghel a tras un semnal de alarmă asupra acestui fenomen de bullying. 

„Nu știu de ce copiii sunt atât de răi. Eu una îmi cresc copilul frumos și armonios, cu o educație bună și cu principii sănătoase. Poate că și ceilalți sunt frustrați, invidioși, poate că au niște probleme în familia lor și de aceea sunt așa cum sunt. Acestea ar putea fi niște cauze”, a mai adăugat Monica Anghel pentru wowbiz.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre