Misha, socata dupa ce a vazut ce i-a trimis un barbat pe internet fiicei sale, Maya: "Tremur de nervi"

/ / Modificat: 2023-03-10
Misha, socata dupa ce a vazut ce i-a trimis un barbat pe internet fiicei sale, Maya:

Misha, fosta sotie a lui Connect-R, a marturisit recent ca este in stare de soc dupa ce fiica ei, May, a primit pe internet poze indecente de la un barbat. Artista a tras un semnal de alarma pentru toti parintii si a cerut fanilor sai sa o ajute sa il gaseasca pe barbatul care a facut acest gest uluitor. 

Artista este cea care administrează contul Mayei și s-a declarat oripilată de atitudinea individului.

„Tremur de nervi! Acest pedofil infect a trimis aceste mesaje pe profilul Mayei! Ghinionul lui este că eu îi administrez contul și că nu are acces la el! Aveți grijă cu cine intră copiii voștri, pe Internet, în contact! Ajutați-mă să raportez acest animal', a scris Misha, pe Instagram.

Deranjata de comentariile lasate de unii dintre urmaritorii sai, Misha a transmis un mesaj acid. 

„Știți ce mi se pare interesant? Că se găsesc toți să lase niște comentarii din alea să te jignească, iar dacă tu îndrăznești să le răspunzi cu aceeași monedă, tu ești nesimțit, că ești persoană publică și nu poți să vorbești așa. Dacă ești persoană publică, trebuie să accepte, pentru că e persoană publică și trebuie să tacă din gură și voi să ziceți ce vreți voi. Dar dacă cumva acea persoană publică vă răspunde pe măsură și încă de bun simț, dacă ar fi să vă răspund pe măsură, nu vreți să știți ce ar la gura mea. Dar dacă le răspunzi mai acid, vai, cum se poate, ești o doamnă, ești persoană publică, cum să vorbești așa', a mai povestit artista, în mediul online.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii Mamici celebre Vedete

Articole recomandate

Citeste si despre