Mirela Boureanu Vaida, aventuri cu soacra in casa

/ / Modificat: 2019-11-01
Mirela Boureanu Vaida, aventuri cu soacra in casa

Mirela Boureanu Vaida traieste o adevarata aventura de cand soacra sa s-a mutat la ea acasa. 

Vedeta a scris pe blogul sau o poveste spumoasa si amuzanta despre cum s-a schimbat viata familiei sale de cand s-a instalata in casa si "Titza", soacra prezentatoarei TV. 

"Asadar, printr-o imprejurare neprevazuta, soacra-mea, Titza cum ii spun prietenii, ca nu ne lasa sa ii spunem „mama-soacra” sau „mamaie” sau „bunica” (cica ea e tânara, deh) , a incheiat-o cu Clujul, cu Ardealu’ nost’ , s-a pensionat, a lasat catedra, colegi, copii, elevi si s-a mutat la nora acasa. Nu e zi sa nu-mi umble prin dulapuri, sa nu mute vreo mobila, sa nu joace un Candy Crush… Nu, ca nu o pun sa gateasca. Mi-a gatit intr-o zi o supa de ou, in alta zi o supa de salata (asta e mancare de la Cluj) si mi-a facut niste aratari de papanasi… ceva fara gust, cu branza de vaci, tavalit prin pesmet si dat prin zahar. Eu si copiii am plecat la restaurant. 🤭 Ea si baiatul ei, unicul, adica unicul meu sot deocamdata, au ramas sa manance la masa. Amandoi. Erau chiar fericiti. Noi, ceilalti, ne-am comandat o pizza. Ca  trebuia sa mananc si eu ceva ca sa pot sa alaptez sugarul! ", a scris Mirela Vaida.

Chiar si asa, prezentatoarea TV apreciaza ajutorul primit din partea Titzei si cu siguranta fac o echipa buna pentru a-i creste pe cei trei micuti: Carla, Vladimir si Tudor.

 "DIMINEATA, ALT EPISOD JENANT: NE TREZIM, COPIII MERG SINGURI LA TOALETA, se spala pe fata, pe dinti,  EU LE PUN DE MANCARE si, deodata il vad pe SOTUL MEU, CARE TREBUIA Sa FIE STALP IN CASA ASTA, CA DE AIA MI-AM LUAT EXEMPLAR DE 1,95 M ȘI 100 KG, cum mi Ti-l apleaca soacra si mi ti-l indoaie ca pe-o trestie. Il pupa pe frunte si-i zice : „Pupe mama puiul ei! Ce mananci, mamica? Iti fac o ratota?" (ratota =omleta)?

Articole recomandate

Citeste si despre