Mirela Boureanu a rabufnit: "Mama mea este invatatoare! Preda de 41 de ani. Anul acesta ii este frica"

/ / Modificat: 2020-08-31
Mirela Boureanu a rabufnit:

Prezentatoarea TV Mirela Boureanu Vaida a rabufnit pe pagina sa de socializare dupa ce a aflat ca autoritatile nu vor distribui masti pentru elevi. 

Vedeta a marturisit ca mama ei este invatatoare. Preda de 41 de ani si mai are doi ani pana la pensie. Din pacate, anul acesta, in plina pandemie de coronavirus, mama vedetei nu se poate bucura de inceperea noului an scolar. Ii este teama chiar si nu poate accepta ca autoritatile nu le vor pune la dispozitie tuturor elevilor masti de protectie. 

"Mama mea e invatatoare la o scoala generala din Iasi! De 41 ani preda elevilor de scoala primara! Mai are 2 ani si iese la pensie! Actuala serie de elevi este ultima din cariera ei! Pe 14 septembrie vor incepe clasa a III-a. In fiecare an, pe vremea asta, fremata de nerabdare si de emotie pentru noul an! Abia astepta sa isi pregateasca clasa, sa aranjeze bancile, sa scrie pe tabla “Bine ati revenit la scoala! Mult succes!”

Anul acesta ceva s-a schimbat: Ii este FRICA!! Are 32 de elevi in clasa!! 32!!! Cum va imparti ea mastile copiilor care nu isi permit sa-si cumpere? Cum le va explica celorlalti ca ei nu primesc si ca vor trebui sa-si cumpere singuri? Cum va face aceasta diferenta astfel incât sa nu jigneasca pe nimeni?", a povestit Mirela Vaida pe Instagram.

Sursa: https://www.antena3.ro/

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre