Mina, fiica cea mica a lui Horia Brenciu, a implinit 11 ani! Ce mesaj i-a transmis artistul

/ / Modificat: 2023-11-03
Mina, fiica cea mica a lui Horia Brenciu, a implinit 11 ani! Ce mesaj i-a transmis artistul

Horia Brenciu este de departe unul dintre cei mai apreciati, talentati si complecsi artisti din Romania. Dincolo de micile ecrane, insa, indragitul om de televiziune se mandeste cu familia sa frumoasa si unita. Recent, fiica cea mica, Mina, a implinit 11 ani, iar Brenciu i-a facut o declaratie de dragoste emotionanta pe retelele de socializare.

Horia Brenciu este cu omul de televiziune Alice Dumitrescu, pe care a intalnit-o prima data in 1995 si cu care a aprofundat legatura la filmarile „Om sarac, om bogat”, unde aceasta era producator. Cei doi s-au casatorit in 2014 si au impreuna patru copii de care sunt extrem de mandri: Mina (11 ani), Toma (9 ani) - baietelul pe care l-au adoptat in urma cu aproape 9 ani si si cele doua fete ale lui Alice din casnicii anterioare, Andreea si Maria.

Pe 1 noiembrie a fost ziua de nastere a micutei Mina, care a implinit 11 ani. Bineinteles, Horia Brenciu nu s-a putut abtine sa nu ii transmita un mesaj emotionant acesteia, pe retelele de socializare, alaturi de cateva imagini cu cea mica.

„O cheama Mina. O cunosc de 11 ani. E iubitoare, sensibila, plina de surprize si mereu zambitoare. E fata mea cea mica, o iubesc la nebunie si astazi e ziua ei! La multi ani, minunea lu tata!”, a scris Horia Brenciu pe Facebook.

  • Surse: viva.ro, facebook.com
  • Foto: Facebook 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii Horia brenciu copii

Articole recomandate

Citeste si despre