Mihai Traistariu, dezvaluire socanta: "Vreau sa-mi clonez mama si pisicile"

/ / Modificat: 2021-11-24
Mihai Traistariu, dezvaluire socanta:

Mihai Traistariu a facut marturisiri socante in cadrul unei emisiuni TV. Artistul a dezvaluit ca a suferit enorm in momentul in care si-a pierdut mama si doreste sa o cloneze pentru ca vrea sa o revada pe femeia care i-a dat viata.

De asemenea, artistul nu s-a oprit aici cu marturisirile uluitoare si a declarat ca vrea sa isi cloneze si pisicile. 

„Este adevărat. Mama mea care a decedat a iubit medicina. Tatăl meu a fost pictor. Noi aveam în casă tot felul de resurse datorită mamei, eu citeam.

Mă documentam singur, am început să descopăr lucruri pe care nu le învățam la școală, clonarea, nemurirea, roboții și altele. La școală nășteam râsete. Prin liceu, profesoara de logică ne-a făcut un test de IQ. Eu am avut 147 din 150, nu spun ca să mă laud.

Mi-a zis că sunt diferit, că trebuie să fac lucruri mărețe. Și la muzică am tratat totul ca la olimpiadă. Am citit de clonare. Pe mama am iubit-o foarte mult, semăn cu ea la chip. Ea îmi spunea că sunt prelungirea ei, că sunt ADN-ul ei.

Mi-a zis că sunt bun și ambițios ca ea. Când s-a stins, tocmai după Eurovision am venit acasă și nu am mai găsit-o în viață. Avea ciroză.”, a explicat el la Vorbește lumea.

Mai mult, artistul sustine ca a vorbit cu mama sa si i-a cerut sa ii transmita un semn de dincole daca este de acord cu decizia lui de a o clona. 

„Am avut discuții despre asta, i-am zis să îmi trimită un semn dacă există ceva dincolo. Am întrebat-o dacă o pot clona, mi-a dat acceptul și mi-a oferit mai multe smocuri de păr. Le am acasă.

Momentan nu este posibil, se întâmplă niște lucruri ciudate, organele poate nu o să funcționeze. Eu chiar dacă mi-aș clona mama, o ia de la bebeluș, o să fie mai mică ca mine. Sunt dezbateri pe tema asta, nu știu cât ar fi de adevărat.”, a povestit Mihai Trăistariu.

Articole recomandate

Citeste si despre