Mihaela Radulescu nu-si incape in piele de fericire. Fiul ei a absolvit un prestigios liceu din State. La ce facultate va merge

/ / Modificat: 2022-05-30
Mihaela Radulescu nu-si incape in piele de fericire. Fiul ei a absolvit un prestigios liceu din State. La ce facultate va merge

Mihaela Radulescu este in culmea fericirii. Fiul ei tocmai a absolvit un prestigios liceu din Statele Unite ale Americii. Acesta a urmat cursurile liceului Lawrenceville School din New Jersey. Aici, taxa anuala pentru studii este de 70.000 de dolari.

„Sunt aici. Se intampla!”, a spus incantata bruneta pe Instagram, publicand cateva fotografii cu fiul ei. Se poate observa din imagini ca este o mamica mandra. Si are si de ce.

Ayan s-a adaptat foarte bine vietii din America. De-a lungul anilor de studiu acesta s-a remarcat printre elevi, facand parte din echipa de fotbal american a scolii, din echipa de debate (dezbateri), precum si dintr-un cerc de poezie.

Tanarul a fost deja acceptat la doua universitati de top din SUA insa, cel mai probabil, va urma cursurile Universitatii Princeton, potrivit unor surse apropiate.

Ayan s-a remarcat la festivitatea de absolvire printr-o tinuta eleganta. Acesta a purtat un costum negru, care ii venea manusa. 

FOTO: b1tv.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre