Mihaela Radulescu, mesaj surprinzator pentru Adela Popescu: "Ai forta asta grozava de a fi queen pe tocuri, dar si cand stergi copiii la fund"

/ / Modificat: 2023-12-17
Mihaela Radulescu, mesaj surprinzator pentru Adela Popescu:

Adela Popescu este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV. Are o cariera de succes, dar si o familie superba.

Recent, vedeta a realizat o sedinta foto pentru revista VIVA si a postat cateva imagini pe contul sau de socializare. Prima care i-a trimis un mesaj superb vedetei a fost Mihaela Radulescu. Aceasta a admirat-o pe Adela Popescu pentru felul in care arata, desi este mama a trei copii.  

„Ai forta asta grozava de a fi «queen» cand te urci pe tocuri, dar si cand stergi copiii la fund. As zice ca esti tot ce ar trebui sa fii… any badass woman”, a fost mesajul pe care l-a primit Adela Popescu de la Mihaela Radulescu, potrivit Wowbiz.

De ce nu mai apare Adela Popescu pe micul ecran

Dupa emisiunea "Sunt celebru, scoate-ma de aici", Adela Popescu a decis sa ia o pauza de la proiectele TV. A hotarat sa se dedice familiei si spune ca este foarte fericita ca a luat aceasta decizie. 

„Am avut un timp pe care mi l-am dorit mult de tot, un timp pe care am vrut sa il dedic familiei si copiilor si sa facem lucruri absolut banale impreuna, sa le fac micul dejun, sa ma gandesc cu ce ii hranesc cand se intorc de la scoala si asta este un timp pretios in anii care nu se vor mai intoarce niciodata”, a declarat Adela Popescu, conform spynews.ro. 

Totodata, ea a mai explicat ca acum, cand nu are nicio emisiune, isi permite sa mearga in mai multe vacante cu copiii.

 „Spre exemplu, daca aveam chef sa plecam undeva trei zile, puteam sa o facem, daca ne doream sa stam intr-o vacanta mai mult de o saptamana, puteam sa o facem (…) A fost un moment pe care mi l-am dorit, pe care mi l-am permis din mai multe puncte de vedere si ma bucur ca am luat decizia sa traiesc asta”, a mai declarat vedeta.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete Adela popescu Atitudine pozitiva

Articole recomandate

Citeste si despre