Mihaela Radulescu, in lacrimi. Vedeta, sfasiata de dorul fiului sau: "Casa e goala"

/ / Modificat: 2023-10-10
Mihaela Radulescu, in lacrimi. Vedeta, sfasiata de dorul fiului sau:

Mihaela Radulescu trece prin momente grele. Vedeta a marturisit ca ii este foarte dor de fiul sau Ayan, care acum s-a mutat singur in America. 

Desi a facut toate sacrificiile pentru ca fiul sau sa aiba parte de educatie aleasa, acum, Mihaela Radulescu este sfasiata de dor. Cu greu accepta faptul ca trebuie sa stea atat de departe de fiul sau. 

„El e intr-un moment de reusita. El e pe un drum foarte bun, dar eu sufar. Pentru ca eu eram aia care ii povestea de scoli in America. Si sufar ca mi-am facut-o singura cu mana mea… Si eu, si tatal lui (Elan Schwartzenberg, n.r.) eram total impotriva ideii de invatamant in alta tara. Pentru nimic in lume, la noi nu exista aceasta varianta.

Mie sa-mi plece copilul de acasa, cine stie unde? Tatal lui era de aceeasi parere, n-am crezut niciunul dintre noi ca ar trebui sa plece de acasa pana la 18 ani, sub niciun motiv. Dar iata ca el a venit sa ne spuna ca el vrea sa faca asta… ”, a spus Mihaela Radulescu in podcast-ul Amaliei Enache, conform wowbiz.ro. 

Acum isi alina durerea cu lucrurile lui 

Mihaela a marturisit ca acum tot ce i-a mai ramas sunt lucrurile lui, care ii mai alina durerea cand ajunge intr-o casa goala. 

„Cand te duci acasa si casa e goala, iar lucrurile lui sunt inca acolo… Eu am facut exces in a pastra lucrurile copilului meu, pe unele le-am transformat in obiecte de arta in capul meu, niste instalatii, niste tablouri cu prima pereche de papuci, prima scrisoare pe care mi-a scris-o. Avem si o capsula a timpului, pe care intr-o zi o s-o deschidem impreuna. Mi-e greu sa ma desprind. La mine e o intarziere in a ma desprinde de varstele lui, am ramas cu un delay”, a completat Mihaela Radulescu.

  • Surse: wowbiz.ro
  • Foto: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Mihaela radulescu Mama si fiu

Articole recomandate

Citeste si despre