Mick Jagger nu vrea sa le lase mostenire celor 8 copii ai sai: "Nu au nevoie de 500 de milioane de dolari pentru a trai bine"

/ / Modificat: 2023-10-05
Mick Jagger nu vrea sa le lase mostenire celor 8 copii ai sai:

Mick Jagger nu-si copleseste copiii cu bani. Rockerul Rolling Stones, in varsta de 80 de ani, a lasat sa se inteleaga acest lucru intr-un interviu acordat pe 26 septembrie ziarului Wall Street Journal, cand a fost intrebat daca isi va vinde vreodata catalogul muzical.

Jagger a marturisit ca oricum copiii sai "nu au nevoie de 500 de milioane de dolari pentru a trai bine". 

Jagger este tatal a opt copii, care se afla in stadii de viata care variaza de la bunica la elev de scoala primara.

Karis Hunt Jagger

Karis este fiica lui Mick Jagger si a lui Marsha Hunt, o actrita-cantareata care a jucat in 1968 in musicalul "Hair", potrivit National Portrait Gallery.

Inainte de a deveni producatorul executiv al documentarului Netflix din 2021 "High on the Hog: How African American Cuisine Transformed America", Karis si-a regizat propria mama intr-o piesa de teatru la Festivalul de la Edinburgh, in Scotia.

In 1994, Karis a povestit pentru New York Times ca ea si mama ei exersau impreuna, aliniindu-si ursuletii de plus in gradina pentru a crea o scena improvizata. Cu toate acestea, lucrul cu celebrul ei tata ar fi fost mai dificil.

"Nu sunt foarte muzicala", a declarat ea pentru Times.

Jade Jagger

Jade Jagger s-a nascut din Mick Jagger si Bianca Jagger, care s-au casatorit in 1971 si au divortat in 1979.

Jade, designer de bijuterii, a scris intr-un eseu din 2018 pentru British Vogue ca copilaria ei a fost "o existenta impartita intre Londra de pe Cheyne Walk si New York-ul de la Fabrica lui Warhol".

Jade are doua fiice pe nume Amba si Assisi cu producatorul de film Piers Jackson si un fiu pe nume Ray cu DJ Adrian Fillary.

"Dupa cum s-a dovedit, maternitatea a venit natural pentru mine - si mi-a dat un sentiment de claritate si concentrare care lipsea din viata mea", a scris ea in British Vogue.

Jade este, de asemenea, bunica, fiind insarcinata cu fiul ei in timp ce fiica ei, Assisi, isi astepta propriul copil. Datele lor de nastere au fost la doar cateva saptamani distanta.

Elizabeth Jagger

In 1990, Mick Jagger si fotomodelul Jerry Hall s-au casatorit in Bali; in 1999, au cerut anularea casatoriei, argumentand ca mariajul lor nu a fost niciodata legal. Dintre copiii lor, Elizabeth "Lizzie" Jagger, un model, este cea mai mare.

In timp ce mama lui Elizabeth i-a dat sfaturi de modeling (bineinteles), ea l-a creditat si pe tatal ei ca sursa de inspiratie in materie de moda.

"Pentru un barbat, are destul de multa grija de pielea lui", a declarat Elizabeth pentru W Magazine in 2016. "Pur si simplu are gene foarte bune. Nu face prea multe cu parul sau. Este norocos pentru ca nu ii cade si nu devine grizonant. Are un par miraculos. Chiar daca am foarte mare grija de parul meu, sunt foarte norocoasa ca ambii mei parinti au un par grozav, pe care l-am mostenit. Ma inspira foarte mult machiajul lui din anii '70, pe care nu prea il mai foloseste. In zilele noastre este un pic mai rezervat cu machiajul pe scena."

James Jagger

James, fiul lui Mick Jagger si al lui Jerry Hall, este actor, dupa ce a jucat in 2016 in serialul HBO "Vinyl". Serialul, care a fost anulat dupa un sezon, a fost produs de Martin Scorsese, in timp ce Mick Jagger a fost showrunner.

James a jucat rolul lui Kip Stevens... un star rock din anii 1970.

Georgia Jagger

Georgia Jagger, cea de-a doua fiica a lui Mick Jagger si a lui Jerry Hall, a fost model pentru unele dintre cele mai mari branduri din lume, desi tanjeste dupa o viata mai linistita.

Gabriel Jagger

Gabriel, fiul lui Mick Jagger si al lui Jerry Hall, este un mogul media, dupa ce a creat compania media britanica WhyNow.

Un singur lucru nu poate face: sa imite stilul iconic al tatalui sau.

"Nu pot intra in niciuna dintre hainele lui", a declarat Gabriel pentru W Magazine in 2016. "Sunt mult mai mare decat el".

In 2021, Gabriel s-a casatorit cu socialita elvetiana Anouk Winzenried.

Lucas Jagger

Lucas a fost nascut de Mick Jagger si de fosta sa partenera, modelul Luciana Gimenez Morad.

Lucas a facut senzatie la Saptamana Modei de la Paris in 2022, aratand asemanarea cu tatal sau, si a aparut in fotografiile de pe Instagram ale fratelui sau. El are, de asemenea, un prieten mai bun in fratele sau vitreg Deveraux.

Deveraux Jagger

In 2016, Mick Jagger, pe atunci in varsta de 73 de ani, i-a urat bun venit celui de-al optulea si cel mai tanar copil al sau, Deveraux, impreuna cu iubita sa Melanie Hamrick, o balerina.

Articole recomandate

Citeste si despre