Mesajul neasteptat primit de Deea si Dinu Maxer inainte sa plece in vacanta in Turcia: "M-a sunat DSP-ul"

/ / Modificat: 2021-06-17
Mesajul neasteptat primit de Deea si Dinu Maxer inainte sa plece in vacanta in Turcia:

Deea si Dinu Maxer s-au pregatit pentru prima vacanta impreuna cu cei doi copii de anul acesta. Din pacate insa, au avut parte de peripetii chiar inainte sa plece in calatoria mult asteptata. 

Artistii voiau sa petreaca o vacanta in Antalya Turcia, insa ghinioanele s-au tinut scai de ei, fiind la un pas sa isi anuleze calatoria chiar inainte de plecare dupa ce au primit un telefon neasteptat de la DSP prin care a fost instiintata ca are covid. Culmea e ca laboratorul unde Deea isi facuse testul rapid ii daduse cu o zi inainte un alt rezultat negativ.

”Eu am facut testul Covid si de la laborator mi-au dat rezultatul negativ. Apoi, m-a sunat DSP-ul sa-mi spuna ca am Covid! Noroc ca s-a dat un telefon sa putem compara cat mai repede, problema se rezolva, dar eu la 7 aveam avion. Cei de la DSP m-au pus sa le dau mail-ul cu rezultatul, au comparat, iar laboratorul si-a cerut scuze ca a fost o eroare”, a povestit Deea Maxer, la Antena Stars.

Ajunsi pe aeroport, problemele au continuat! Deea a fost la un pas sa piarda zborul deoarece nu completase formularul cerut de Turcia pentru a intra in tara. Vedeta l-a completat pe loc, chiar in fata ghiseului, si astfel a putut sa plece in vacanta.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre