Mesajul neasteptat primit de Deea si Dinu Maxer inainte sa plece in vacanta in Turcia: "M-a sunat DSP-ul"

/ / Modificat: 2021-06-17
Mesajul neasteptat primit de Deea si Dinu Maxer inainte sa plece in vacanta in Turcia:
Mesajul neasteptat primit de Deea si Dinu Maxer inainte sa plece in vacanta in Turcia: "M-a sunat DSP-ul sa imi spuna..."
Deea si Dinu Maxer s-au pregatit pentru prima vacanta impreuna cu cei doi copii de anul acesta. Din pacate insa, au avut parte de peripetii chiar inainte sa plece in calatoria mult asteptata. 
Artistii voiau sa petreaca o vacanta in Antalya Turcia, insa ghinioanele s-au tinut scai de ei, fiind la un pas sa isi anuleze calatoria chiar inainte de plecare dupa ce au primit un telefon neasteptat de la DSP prin care a fost instiintata ca are covid. Culmea e că laboratorul unde Deea și făcuse testul rapid îi dăduse cu o zi înainte un alt rezultat negativ.
”Eu am făcut testul Covid și de la laborator mi-au dat rezultatul negativ. Apoi, m-a sunat DSP-ul să-mi spună că am Covid! Noroc că s-a dat un telefon să putem compara cât mai repede, problema se rezolva, dar eu la 7 aveam avion. Cei de la DSP m-au pus să le dau mail-ul cu rezultatul, au comparat, iar laboratorul și-a cerut scuze că a fost o eroare”, a povestit Deea Maxer, la Antena Stars.
Ajunși pe aeroport, problemele au continuat! Deea a fost la un pas să piardă zborul deoarece nu completase formularul cerut de Turcia pentru a intra în țară. Vedeta l-a completat pe loc, chiar în fața ghișeului, și astfel a putut să plece în vacanță.

Deea si Dinu Maxer s-au pregatit pentru prima vacanta impreuna cu cei doi copii de anul acesta. Din pacate insa, au avut parte de peripetii chiar inainte sa plece in calatoria mult asteptata. 

Artistii voiau sa petreaca o vacanta in Antalya Turcia, insa ghinioanele s-au tinut scai de ei, fiind la un pas sa isi anuleze calatoria chiar inainte de plecare dupa ce au primit un telefon neasteptat de la DSP prin care a fost instiintata ca are covid. Culmea e ca laboratorul unde Deea isi facuse testul rapid ii daduse cu o zi inainte un alt rezultat negativ.

”Eu am facut testul Covid si de la laborator mi-au dat rezultatul negativ. Apoi, m-a sunat DSP-ul sa-mi spuna ca am Covid! Noroc ca s-a dat un telefon sa putem compara cat mai repede, problema se rezolva, dar eu la 7 aveam avion. Cei de la DSP m-au pus sa le dau mail-ul cu rezultatul, au comparat, iar laboratorul si-a cerut scuze ca a fost o eroare”, a povestit Deea Maxer, la Antena Stars.

Ajunsi pe aeroport, problemele au continuat! Deea a fost la un pas sa piarda zborul deoarece nu completase formularul cerut de Turcia pentru a intra in tara. Vedeta l-a completat pe loc, chiar in fata ghiseului, si astfel a putut sa plece in vacanta.

Articole recomandate

Citeste si despre