Melania Medeleanu, despre miracolul de a fi mama: "Aveam actele de adoptie pregatite"

/ / Modificat: 2019-05-29
Melania Medeleanu, despre miracolul de a fi mama:

Melania Medeleanu a devenit mama la 41 de ani, atunci cand nu mai spera. Foata prezentatoare facuse mai multe feritilizari in vitro, dar fara rezultat. Cu actele de adoptie pregatite, aceasta a aflat ca este insarcinata.

Foto: Unica.ro

"Dupa atat de multe incercari esuate, aproape ca nu mai indrazneam sa cred. Ma auzisem chiar spunand de cateva ori cu voce tare „eu nu pot avea copii” si, la un moment dat, a parut ca nu mai doare. Si chiar daca nu pot avea copilul meu, asta nu inseamna ca nu pot creste un copil. Varianta adoptiei se conturase tot mai clar si eram pregatita sa fac pasul. Mi-am promis o ultima incercare. Pare ca de data asta L-am convins", a marturisit Melania Medeleanu pentru revista Unica.

Fosta prezentatoare a mai dezvaluit ca a simtit ca este insarcinata, inaite de a face testul

"Am stiut ca sunt insarcinata inainte de a face testul. Am avut convingerea ca drumul asta s-a deschis. Si am pornit pe el cu toata increderea. Asta am simtit: incredere. Bucurie si incredere. Asteptarea n-a fost degeaba. Radu a venit nu cand mi l-am dorit, pentru ca dorinta a fost acolo dintotdeauna, ci cand am fost pregătita sa-l primesc. Radu Petru chiar este un "graunte-miracol", a mai spus Melania Medeleanu.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Melania medeleanu Melania medeleanu baietel

Articole recomandate

Citeste si despre