Meghan Markle si Printul Harry, obligati sa respecte protocolul regal in privinta numelui copilului. Ce nu au voie sa faca

/ / Modificat: 2018-11-07
Meghan Markle si Printul Harry, obligati sa respecte protocolul regal in privinta numelui copilului. Ce nu au voie sa faca

Meghan Markle si Printul Harry nu vor putea anunta numele copilului lor imediat dupa nastere. Asta pentru ca asa le cere protocolul regal.

Ducii de Sussex vor astepta cateva zile inainte sa dezvaluie numele nou-nascutului, potrivit Express.co.uk.

Membrii Familiei Regale nu anunta imediat numele unui bebelus, pentru ca trebuie sa fie siguri de alegere, dupa cum spune comentatorul regal, Victoria Arbiter.

Numele ar trebui sa fie dezvaluit altor membri ai familiei regale inainte de a fi facut public, a mai spus doamna Arbiter.

"Pe de o parte, exista dorinta de a informa familiile inainte de a se face o declaratie publica si orice proaspat parinte vrea sa aiba parte de un moment de intimitate inainte de anuntul oficial.

Cu toate acestea, membrii familiei Regale trebuie sa aiba in vedere marea responsabilitate a alegerii unui nume pentru micut si cred ca vor sa fie siguri de alegerea facuta," a explicat Victoria Arbiter.

Ducele si Ducesa de Cambridge au anuntat numele lui George si Printesei Charlotte la doua zile dupa nasterea acestora. In cazul celui de-al treilea copil, Printul Louis, cei doi au asteptat patru zile pentru a face anuntul.

Mai mult decat atat, publicul a trebuit sa astepte o luna pana cand Regina a anuntat numele Printului Charles, in 1948.

Numele favorite ale fanilor Casei Regale

Palatul Kensington a facut public ca Meghan Markle si Printul Harry printr-o postare pe Twitter, "Inaltimile lor Regale, Ducele si ducesa din Sussex sunt foarte incantati sa anunte ca Ducesa de Sussex asteapta un copil in primavara anului 2019."

La fel ca si in cazul copiilor lui Kate si William, fanii Casei Regale au inceput deja speculatiile in ceea ce priveste numele pe care il vor alege Ducii de Sussex pentru micutul lor.

Diana, Victoria, Albert, Arthur, Philip, Alice sau Alexandra sunt favorite la casele de pariuri.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Meghan markle Meghan markle sarcina Printul harry

Articole recomandate

Citeste si despre