Meghan Markle se teme sa nu aiba soarta Printesei Diana. Ce masuri a luat Printul Harry

/ / Modificat: 2019-10-02
Meghan Markle se teme sa nu aiba soarta Printesei Diana. Ce masuri a luat Printul Harry

Printul Harry nu mai face concesii camd vine vorba de sotia sa. Acesta a inceput razboiul impotriva presei care ii denigreaza sotia, pe Meghan Markle. Iar prima publicatie data in judecata este Mail on Sunday, dupa ce a facut publica o scrisoare privata pe care ducesa de Sussex i-a scris-o tatalui sau.

"Din nefericire, sotia mea a devenit una dintre recentele victime ale unui tabloid britanic care porneste campanii impotriva unor persoane fara a se gandi la consecinte - o campanie care a escaladat in ultimul an, in timpul sarcinii sale si in timpul cresterii fiului nostru. Continutul unei scrisori private a fost publicat in mod ilegal si cu intentia de a manipula cititorii," scrie in comunicatul trimis de printul Harry si preluat de Agerpres.

Se teme pentru viata sotiei sale

Ducele de Sussex compara situatia lui Meghan Markle cu evenimentele tragice de care a avut parte Printesa Diana. El traieste cu teama ca istoria se poate repeta, iar sotia sa ar putea avea soarta mamei sale.

"Cea mai adanca frica a mea este ca istoria sa se repete. Am vazut ce se intampla atunci cand cineva pe care il iubesc este considerat ca un bun de consum pana in punctul in care acel cineva nu mai este tratat sau vazut ca o persoana reala. Mi-am pierdut mama si acum vad cum sotia mea cade victima acelorasi forte puternice," a mai spus printul Harry.

Printesa Diana a devenit una dintre cele mai fotografiate femei de pe planeta dupa ce a intrat in familia regala britanica in urma casatoriei cu printul Charles. Ea a murit intr-un accident de masina la Paris, in 1997, dupa ce a fost urmarita de paparrazzi. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Meghan markle Printul harry Printesa diana

Articole recomandate

Citeste si despre