Meghan Markle este insarcinata pentru a doua oara

/ / Modificat: 2021-02-15
Meghan Markle este insarcinata pentru a doua oara

Meghan Markle si printul Harry vor deveni parinti pentru a doua oara. Anuntul a fost facut oficial de un purtator de cuvant la cuplului. 

"Ducele si Ducesa de Sussex sunt foarte fericiti ca vor avea al doilea copil", a anuntat, duminica seara, un purtator de cuvant al cuplului, citat de presa britanica. Meghan Markle a dat marea veste si pe pagina de Instagram, unde a publicat o imagine alb negru, realizata de fotograful care a fost prezent si la nunta cuplului. 

meghan markle insarcinata

Meghan Markle si Printul Harry mai au un baietel de un an si noua luni, Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Cel de-al doilea copil al ducilor de Sussex va fi al optulea succesor la tronul britanic dupa Printul Charles, Printul William, Printul George, Printesa Charlotte, Printul Louis, Printul Harry si Archie, scrie BBC. 

Meghan Markle a marturisit, in noiembrie anul trecut, ca a pierdut o sarcina in luna iulie. Ea a dezvaluit ca a simtit piederea ca pe „o durere aproape insuportabila”. Meghan si Printul Harry locuiesc in prezent in California, SUA, dupa ce s-au retras din postura de membri superiori ai Familiei Regale din Marea Britanie, la inceputul anului trecut, parasind astfel si locuinta Frogmore Cottage din Windsor, daruita cuplului de Regina. 

Regina Elisabeta le-a retras dreptul de a mai folosi titulatura „regal”, dupa ce a anuntat ca si cea monarhica de „alteta” le este retrasa.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre