Marian Godina a asistat la nasterea fetitei sale. Ce a povestit celebrul politist despre aceasta experienta

/ / Modificat: 2022-12-10
Marian Godina a asistat la nasterea fetitei sale. Ce a povestit celebrul politist despre aceasta experienta

Se spune ca nasterea este doar a femeilor, insa in ultimii ani din ce in ce mai multe mame aleg sa aiba pe cineva alaturi in sala de nasteri. Acest lucru este posibil in clinicile private, iar de cele mai multe ori, cei care asista la nastere sunt taticii. Este si cazul lui Marian Godina, celebrul politist din Brasov. Acesta a devenit tata in urma cu cateva luni, iar acum a povestit intreaga experienta pe Facebook.

Daca de obicei experinta nasterii este povestita de mama, de data aceasta este vorba despre perspectiva unui tata. Cum se vad lucrurile din punctul de vedere al celui care nu este direct implicat? Ei bine, Marian Godina a impartasit recent aceasta experienta cu cei care il urmaresc pe Facebook. Politistul a facut o postare in care a povestit sincer despre felul in care s-a raportat la ideea de a asista la nasterea fetitei sale.

Godina si-a inceput povestea spunand ca, pe masura ce sarcina sotiei lui avansa, el incepuse sa isi faca griji pentru ca nu simtea atasament fata de bebelusul care urma sa se nasca. In momentul in care a ales sa nasca la un spital privat, sotia lui i-a spus ca poate asista la nastere, daca doreste. Politistului nu i-a suras ideea si i-a sugerat sotiei sa o ia, mai degraba, pe mama ei in sala de nasteri. Ceva l-a facut insa sa se razgandeasca, asa ca atunci cand a inceput travaliul, a fost alaturi de Georgiana si a asistat la nastere.

„Am fost chemat in sala, iar la capul Georgianei era pregatit un scaunel pe care o asistenta m-a invitat sa iau loc. M-a intrebat daca sunt bine si daca exista sanse sa lesin. I-am zis ferm ca nu voi lesina, ca am vazut si mai rele.

Ba chiar n-am avut astampar si m-am ridicat de pe scaun, pentru a vedea mai bine ce se intampla acolo, mai ales ca se cam misca masa cu tot cu Georgiana.

La un moment dat am vazut fetita, m-am uitat direct la nas. Era foarte mic, abia vizibil. Apoi i-am auzit plansetul. Mi-au dat lacrimile instantaneu. O asistenta a invelit-o si i-a adus-o Georgianei langa cap, apoi au dus-o sa o stearga, sa o masoare si sa o cantareasca”, a povestit politistul.

Marian Godina a continuat povestea spunand ca a avut parte de ora magica impreuna cu fetita lui, in timp ce mamica a ramas in sala de nasteri. Timpul petrecut impreuna cu ea, imediat dupa nastere, l-a facut sa o iubeasca imediat si a ajutat la crearea unei legaturi extrem de puternice intre ei.

„Georgiana a ramas in operatie, iar eu am fost invitat sa ies din sala, impreuna cu o asistenta si cu fetita mea. Am fost dusi intr-un salon, iar asistenta ne-a zis ca ne lasa singuri, sa ma bucur de ea, iar in caz de ceva sa apas un buton.

Am ramas cu Maria in acea camera, o tineam in brate si ma uitam in ochii ei care ma fixau, desi nu ma vedea. Ma indragostisem cum nu mai simtisem niciodata, simteam ca mi-as da viata oricand pentru ea. Era fetita mea si ma uitam la ea cu lacrimi in ochi. Am ramas pret de multe clipe blocat cu ea in brate intrebandu-ma: si eu acum ce fac? Cred ca as fi regretat toata viata daca nu as fi asistat la nasterea ei si ma bucur ca am gasit puterea sa fac asta”, a incheiat politistul.

FOTO: Facebook

Articole recomandate

Citeste si despre