Mariah Carey nu isi lasa copiii sa interactioneze cu "oamenii obisnuiti si fara bani"

/ / Modificat: 2019-04-17
Mariah Carey nu isi lasa copiii sa interactioneze cu

Celebra cantareata Mariah Carey (48 ani) are doi copii cu rapperul Nick Cannon. Gemenii Scott Cannon si Monroe Cannon sunt tinuti de mama lor, prin toate mijloacele, departe de "oamenii obisnuiti".

Aceasta spune ca micutii trebuie sa evite expunerea in presa, care cauta sa publice fotografii si imagini exclusive ale unor vedete si ale copiilor lor, datorita faimei si a averilor imense pe care le au parintii lor celebri.

Mariah-Carey-copii

Uneori parintii incearca sa-si izoleze copiii pentru a evita cel mai mic contact cu persoanele care nu au conturi bancare la fel de pline ca ale lor.

Nu-i lasa in preajma oamenilor fara bani

Mariah-Carey

Asta se intampla si cu copiii faimoasei cantarete, pe care evita sa-i lase sa aiba contact cu oamenii care nu au tot atatea milioane de dolari ca si ea.

De aceea, copiii acestor celebritati se dezvolta complet departe de toata lumea. Este cunoscut faptul ca micutii cantaretei nu au frecventat gradinite sau scoli private, oricat de bune ar fi fost. Acestia primesc educatie in propria casa, adica sunt izolati de societate.

Fratele cantaretei a marturisit presei ca aceasta "le interzice" gemenilor sa vorbeasca cu oamenii. "Oamenii obisnuiti", asa cum ii numeste artista.

Mariah-Carey-copii1

Mariah Carey nu are limite cand vine vorba sa-si tina copiii departe de lumea din jur. Mass-media a publicat imagini cu ea si gemenii intr-un magazin de jucarii din Londra si a cerut sa fie inchis atata timp cat cei mici si-au ales jucariile preferate.

Acest mod de viata poate avea efecte asupra copiilor, care vor deveni adulti respinsi de persoanele din jur, pentru ca ii va considera cu nasul pe sus si aroganti, din cauza felului in care au fost educati.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre