Maria Sharapova, sfat important pentru tinerele mame. Ce greseala le sfatuieste sa nu faca

/ / Modificat: 2023-05-30
Maria Sharapova, sfat important pentru tinerele mame. Ce greseala le sfatuieste sa nu faca

Fosta campioana la tenis Maria Sharapova se dedica in prezent familiei ei. Sportiva a devenit mama anul trecut, iar fiul ei, Theodore, o tine ocupata in cea mai mare parte din timp. Rusoaica in varsta de 36 de ani isi tine la curent si fanii de pe retelele de socializare cu ce face, iar recent a dat un interviu in care a vorbit despre viata de mamica.

Daca in urma cu cativa ani petrecea ore intregi pe terenul de tenis in fiecare zi, la antrenamente, acum este nevoita sa isi adapteze programul in functie de fiul ei. Chiar daca s-a retras de ceva timp din tenis, Sharapova continua sa fie activa si sa faca miscare, atat cat ii permite timpul. Masha, asa cum era alintata in trecut, face exercitii cu greutati, atunci cand iese la plimbare in parc cu baietelul ei.

Fosta sportiva a povestit de curand ca multe lucruri pe care le-a invatat de-a lungul carierei i-au fost utile in viata de mama. Prin intermediul unui interviu acordat recent, Maria Sharapova le-a dat un sfat tinerelor mame si a spus ce greseala ar trebui sa evite. Chiar daca bebelusul este prioritar, Sharapova spune ca mamele nu ar trebui sa uite de ele si nu ar trebui sa se neglijeze. Un copil are nevoie ca mama lui sa fie bine, iar pentru asta femeile care au nascut ar trebui sa nu uite sa se puna si pe ele pe primul loc, din cand in cand.

„Multi cred ca totul este despre copil, dar pentru ca bebelusul tau sa se simta cel mai bine, trebuie sa ai grija si de tine. Ca proaspata mama, am observat ca este foarte usor sa uiti de tine pentru ca ai aceasta fiinta de care trebuie sa ai grija. Fii bun cu tine insuti! Stiind ca ai grija de altcineva, cred ca faci intotdeauna o treaba mai buna atunci cand esti preocupat in primul rand de tine. Cu cat te simti mai intinerit si reinnoit si corpul si mintea ta sunt la locul potrivit, cu atat mai mult se proiecteaza asupra oamenilor din jurul tau.”, a spus rusoaica, in interviul acordat recent unei publicatii sportive.

FOTO: Instagram

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Sfaturi mame

Articole recomandate

Citeste si despre